Başkan’dan “Bi Hareketine Bakar Hayat” çağrısı!

İçişleri Bakanlığı’nca "Bi Hareketine Bakar Hayat" sloganıyla başlatılan kampanya için direksiyon başına geçen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, emniyet kemerinin hayat kurtardığını hatırlatarak, trafik kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu.
Bu haber 2021-11-16 16:25:32 eklenmiş ve 111 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla İçişleri Bakanlığınca başlatılan “Bi Hareketine Bakar Hayat” kampanyası için direksiyon başına geçti.

 

“Trafikte emniyet kemeri, yaralanmalı kazalarda riski yüzde 60 oranında azaltıyor. Güvenli trafik bir hareketine bakar” ifadelerini kullanan Başkan Akın, araç şoförlerine emniyet kemerinin hayat kurtardığını hatırlatarak, trafik kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

 

“Farkındalık oluşturuluyor”            

Kampanya ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “İçişleri Bakanlığımız trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla yeni bir kampanya başlattı. ‘Bi Hareketine Bakar Hayat’ mottosuyla yürütülen kampanya çerçevesinde kamuoyu farkındalığının en üst noktaya taşınması hedefleniyor. Bizler de bu önemli kampanyaya destek veriyoruz. İnşallah bu kampanya emniyet kemeri kullanımıyla ilgili farkındalık oluşturacaktır. Bu kampanyanın düzenlemesindeki emeklerinden dolayı başta Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Bakanlık personeline, ilimizde de yürütülmesindeki katkılarından dolayı Sayın Valimiz ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın İçişleri Bakanlığı Bi Hareketine Bakar Hayat
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›