EYBEY’den Başkan Akın’a geçmiş olsun ziyareti

EYBEY Medya ve Yayımcılık sahibi Mustafa Ahmet Oktay ve çalışma arkadaşları, geçirdiği trafik kazasının ardından görevine yeniden başlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Bu haber 2021-11-06 14:33:57 eklenmiş ve 203 kez görüntülenmiştir.

 

 

Geçirdiği trafik kazası sonrası görevine tekrar başlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.

MHP Bölge Grup İstişare Toplantısına katılacak MHP Bartın heyetini taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu yaralanan ve bir süredir evinde tedavi gören Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, tedavi sürecinin tamamlanmasıyla birlikte 1 Kasım itibariyle görevine başladı. Başkan Akın’ın göreve başlamasının ardından Bartın Belediyesi’ne ziyaretçi akını yaşanırken, bu ziyaretlerde vatandaşlar Başkan’a geçmiş olsun dileklerini iletiyorlar. 

Bartın Pusula Gazetesi ve Bartın Halk Gazetesi’ni bünyesinde bulunduran EYBEY Medya ve Yayımcılık Şirketi sahibi Mustafa Ahmet Oktay ve çalışma arkadaşları, Belediye Başkanı Cemal Akın’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Misafirlerine nazik ziyaretleri, iyi dilek ve temennileri için teşekkür eden Başkan Akın, yaşanan süreçle ilgili bilgiler verdi.

Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Akın, “Tedavi sürecimiz tamamlayarak göreve başladığımız tarihten itibaren ziyaretime gelerek başsağlığı ve geçmiş olsun temennilerinde bulunan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın EYBEY Medya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›