EYBEY Medya’dan enflasyonla mücadeleye destek

EYBEY Medya ve Yayımcılık Ltd. Şti. Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’na destek olmak amacıyla reklam ücretlerinde yüzde 10 indirim yaptı.
Bu haber 2018-10-19 13:59:01 eklenmiş ve 449 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Enflasyonla Topyekün Mücadele’de “Biz de varız” diyen EYBEY Medya ve Yayımcılık 3 ay boyunca geçerli olmak üzere reklam ücretlerinde yüzde 10 indirim yaptı.

Türkiye’nin sahip olduğu potansiyelin daha da ileri taşınacağına inançlarının tam olduğunu vurgulayan EYBEY Medya ve Yayımcılık Ltd. Şti. Sahibi Mustafa Ahmet Oktay, programın başarılı olabilmesi, millileşmenin sağlanarak küresel rekabetin ve sürdürülebilir büyümenin devam edebilmesi için herkesin bu mücadeleye katkı vermesi gerektiğini belirterek “Bu mücadeleye toplumun tüm kesimleri ne kadar güçlü destek olursa etkisi de o kadar büyük olur. Kamu kurumlarının tek başına çabası yeterli olmaz. Hepimiz tek yürek, tek ses olursak netice alacağımıza eminim. Milletimiz geçmişte bunun örneklerini göstermiştir. Zor zamanlarda devletinin yanında durmuştur, yine duracaktır. İşte bu noktada bir kez daha Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'nı desteklediğimizi ifade etmek isteriz. Programın başarılı olabilmesi ve millileşmenin sağlanarak küresel rekabetinve sürdürülebilir büyümenin devam edebilmesi için herkesin bu mücadeleye katkı vermesinin gerekliliğine inanıyoruz.” dedi.

 

 

Oktay, diğer sektörlerin de enflasyonla mücadele programına ve indirim kampanyasına destek vermeleri çağrısında bulundu.

ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›