Kalaycı’dan örnek davranış

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, uzun zamandır hasret kaldığımız dostluk havasını yeniden estirmeye çalışıyor. Daha önce de seçim döneminde diğer siyasi partilerin adaylarını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, bu kez de İl Başkanlarını kahvaltıda ağırlıyor.
Bu haber 2018-10-19 13:57:55 eklenmiş ve 250 kez görüntülenmiştir.

 

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay’ı kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıya partisinin programı için Ankara’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı İlknur Erkan katılamadı. Kahvaltıda, Türkiye, Dünya, bölge ve Bartın gündemi hakkında görüş alış verişi yapan İl Başkanları, bu tür birlikteliklerin herkese güzel bir mesaj niteliği taşıdığının altını çizdi. AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, “Biz Türkiye’de sadece kendimiz yaşamıyoruz. Kendimiz siyasette yapmıyoruz. En önemlisi tek başımıza da hizmet yapmıyoruz ve yapamayız. Memleketimizin sorunlarının ne olduğunu bularak, hep birlikte çözüme kavuşturmamız gerekiyor. Birlik ve beraberliğe dün değil, bugün de ihtiyacımız var. Bundan sonra gelecekte de birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olacak. Kenetlenirsek, daha da güçleniriz. Beni kırmayarak programa katılan MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay’a teşekkür ediyorum” dedi.

MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay da, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı’nın nazik davetine katılmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, Kalaycı’ya teşekkür ettiler.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›