Sağlıklı Hayat Merkezi, açılış için gün sayıyor

İnşaat çalışmalarının ardından geçici kabul işlemleri de tamamlanan Bartın Sağlıklı Hayat Merkezi, yakında hizmete açılacak.
Bu haber 2021-10-22 09:49:11 eklenmiş ve 327 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası yanında sağlık sektöründeki yatırımlardan bir diğeri olan Bartın Sağlıklı Hayat Merkezi’nin inşaatı tamamlanarak geçici kabul işlemleri tamamlandı.

 

Beslenme Danışmanlığı, Kronik Hastalıklar ve Fiziksel Aktivite Danışmanlığı, Kadın ve Üreme Sağlığı Danışmanlığı, Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (Ketem) Danışmanlığı, Ruh Sağlığı Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Sağlığı Danışmanlığı, Tütün ve Madde Bağımlılığı Danışmanlığı, Enfeksiyon Kontrol Hizmetleri, Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı Danışmanlığı ve Tıbbi Hizmetler alanlarında vatandaşlarımıza hizmet vermeye hazırlanan Merkez, açılış için gün sayıyor.

 

Hastane inşaatı devam ediyor

 

İlimizdeki sağlık sektöründeki yatırımlardan biri olan 400 Yataklı Bartın Devlet Hastanesi inşaatında da çalışmalar devam ediyor. Çalışmalarda yüzde 35 fiziki gerçekleşmesi sağlanan inşaatın iş bitim tarihi ise 21Ekim 2022 olarak planlanıyor.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Sağlıklı Yaşam Merkezi
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›