Tedavilerine Ankara’da devam edilecek!

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, 3 kişinin tedavilerinin Başkent Hastanesi’nde devam edeceği bilgisini paylaştı.
Bu haber 2021-10-16 09:16:11 eklenmiş ve 75 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın’da Genel Merkez’deki istişare toplantısına katılmak üzere Ankara’ya giden MHP’lileri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan Turgut Makaracı, Perihan Üre, Türkan Kaplan, Ankara’ya sevk edildi.

Kendisinin de tedavisi devam Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, 3 kişinin tedavilerinin Başkent Hastanesi’nde devam edeceği bilgisini paylaştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ile tüm tedavi süreci ile ilgili her şeyin Genel Merkezin kontrolünde ve takibinde olduğunu belirten Özçelik, açıklamasında “3 Ekimdeki trafik kazasında yaralanan hastalarımız Turgut Makaracı, Perihan Üre, Türkan Kaplan Ankara’da Başkent Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştır. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları İle tüm tedavi süreci ile ilgili her şey Genel Merkezimizin kontrolünde ve takibindedir. Tüm desteklerinden dolayı başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkan Yardımcılarımız Semih Yalçın, Sadir Durmaz, Yaşar Yıldırım’a ve tüm Genel Başkan Yardımcılarımıza tüm teşkilatımız adına teşekkür ederim” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın MHP MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›