Bartın’daki projeler görüşüldü

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi ziyaret eden Bartın Valisi Sinan Güner ile TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Bartın Irmağı Islah Projesi olmak üzere, IFAD kapsamında yapılacak işler, DSİ yatırımları ve Milli Parklar bölgesinde devam eden çalışmalar ile ilgili görüş alışverişi yaptı.
Bu haber 2021-10-08 09:22:08 eklenmiş ve 1294 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

 

Bartın Valisi Sinan Güner ile TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti.

 

Bakan Pakdemirli’nin TBMM’deki makamında gerçekleşen ziyarette başta Bartın Irmağı Islah Projesi olmak üzere, IFAD kapsamında yapılacak işler, DSİ yatırımları ve Milli Parklar bölgesinde devam eden çalışmalar görüşüldü.

 

Vali Güner, ilimizde yaşanan sel afetinde, bugün ve her talebimizde esirgemediği yakın ilgi ve işbirliği için Bakan Pakdemirli’ye teşekkür etti.

 

Milletvekili Tunç da, Bakan Pakdemirli ile ilimize yapılan bakanlığını ilgilendiren yatırımların değerlendirildiğini belirterek, ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Sinan Güner TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Av. Yılmaz Tunç Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›