Taziye mesajı yağdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Bahçeli ile telefonda görüşerek, MHP Bartın teşkilatını taşıyan aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybeden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sevilmiş için taziyelerini iletti. Gerek siyaset gerek iş gerekse bürokratlardan da birçok isim taziye mesajı yayımlayarak Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP İl Başkan Yardımcısı Murat Sevilmiş için taziyede bulundu.
Bu haber 2021-10-03 20:16:57 eklenmiş ve 1302 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefonda görüştü.

 

Erdoğan, görüşmede, MHP Bölge İstişare Toplantısı'na katılmak için Ankara'ya giderken trafik kazasında hayatını kaybeden Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP teşkilatından Murat Sevilmiş’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve MHP camiasına başsağlığı diledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefonda görüşerek, MHP Bartın teşkilatını taşıyan aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybedenler için taziyelerini iletirken Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başta olmak üzere kazada yaralananlara da şifa temennisinde bulundu.

 

Bakan Soylu ve Çelik’ten başsağlığı mesajı

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da taziye mesajı yayınlayarak Milliyetçi Hareket Partisi camiasına başsağlığı diledi. Soylu, mesajında; “Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile Murat Sevilmiş’e Allah’tan rahmet Milliyetçi Hareket Partisi camiası başta olmak üzere aileleri ve hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum. Rabbim yaralılarımıza acil şifalar nasip eylesin” dedi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter aracılığıyla yaptığı açıklama ile Cumhur İttifakı ortağı MHP’ye başsağlığı diledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, mesajında; “MHP Bartın İl teşkilatının içinde bulunduğu otobüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç’e ve Murat Sevilmiş’e Allah'tan rahmet diliyoruz. MHP camiasının ve değerli ailelerinin başı sağolsun. Yaralılarımıza şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Valilikten taziye ve geçmiş olsun dileği

 

Bartın Valiliği’nce de bir taziye ve geçmiş olsun mesaj yayımlandı. Bartın Valiliği sosyal medya hesaplarından yayınlanan mesajda; “Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Kömeç ile Selen Gıda sahibi Murat Sevilmiş elim bir trafik kazası sonucu Rahmet-i Rahmana kavuşmuştur. Merhumlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır dileriz. Geçirdiği trafik kazası sonucu  Bartın Belediye Başkanı Sayın Cemal Akın ve MHP il yönetimine acil şifalar dileriz” denildi.

 

Tunç: “Başımız sağolsun”

 

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç da hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti. Vefat edenlerin yakınlarına başsağlığı yaralılara ise acil şifa dileyen Tunç, şunları söyledi:

“Bugün sabah saatlerinde Bartın’dan Ankara’ya hareket ettikten kısa bir süre sonra meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden Bartın Belediye başkan yardımcımız Ahmet Kömeç ve MHP İl Başkan Yardımcısı Murat Sevilmiş'e Allah'tan rahmet, ailelerine ve MHP camiasına başsağlığı diliyorum. Aynı kazada yaralı olarak Bartın Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Bartın Belediye Başkanımız Cemal Akın'a, MHP Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik’e ve diğer 17 yaralı kardeşimize de acil şifalar diliyorum.

Yaralarımızı tedavilerinin yapıldığı Bartın Devlet Hastanesinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettim. Tedavileri ile ilgili olarak Başhekimimiz ve doktorlarımızdan aldığımız bilgiye göre çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor. Tedavileri hastanemizde devam ediyor. Tekrar başsağlığı diliyorum. Geçmiş olsun. Rabbim yaralılarımıza acil şifalar versin. Ahmet Kömeç Başkanımız ve Murat Sevilmiş kardeşimizin mekanı cennet olsun. Ailelerine sabır diliyorum.”

 

CHP Milletvekili Bankoğlu da başsağlığı diledi

 

MHP Bartın il teşkilatı başta olmak üzere tüm Bartın ve MHP camiasını üzüntüye boğan trafik kazası ile ilgili olarak kısa bir mesaj yayımlayan CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, “Bartın’da trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve Murat Sevilmiş’in ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı, yaralanan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve 14 vatandaşımıza acil şifalar diliyorum” diyerek taziyede bulunurken geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Amasra Belediyesi sabır ve şifa diledi

 

Amasra Belediyesi de sosyal medya hesapları aracılığıyla, yaşanan trafik kazasında vefat eden Kömeç ve Sevilmiş’e rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi. Amasra Belediyesi’nin paylaşımında, “Bartın Esenyurt mevkiinde meydana gelen elim kazada; Bartın Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Kömeç ve Selen Gıda sahibi Murat Sevilmiş’in vefat haberini üzüntüyle aldık. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Belediye Başkanımız Sn. Cemal Akın olmak üzere tüm yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” denildi.

 

Kalaycı’dan çocukluk arkadaşı Kömeç ve Sevilmiş için mesaj

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı da kazada yaralanan Belediye Başkanı Cemal Akın ile MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ve diğer 17 kişiye geçmiş olsun dileklerini iletirken çocukluk arkadaşı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile Murat Sevilmiş’e Allah’tan rahmet dileyerek “Yaşanan trafik kazasında hayatlarını kaybeden Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve Murat Sevilmiş'e Allah'tan rahmet, ailelerine ve MHP camiasına başsağlığı diliyorum. Aynı araçtan yaralı olarak çıkarılan Bartın Belediye Başkanımız Cemal Akın'a ve diğer yaralılara da acil şifalar diliyorum. TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç, Teşkilat üyelerimiz ile birlikte Bartın’dan Ankara’ya hareket ettikten kısa bir süre sonra meydana gelen trafik kazasında Bartın Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ı, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik’i ziyaret ederek diğer 17 yaralı kardeşimize de acil şifalar diliyoruz. Yaralarımızı tedavilerinin yapıldığı Bartın Devlet Hastanesinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettik” dedi.

 

CHP ve Saadet’ten geçmiş olsun ve başsağlığı mesajı

 

CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş da taziye ve geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Karakaş, mesajında “Bu sabah meydana gelen elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile iş insanı Murat Sevilmiş'e Allah'tan rahmet, aileleri, yakınlarına ve Milliyetçi Hareket Partisi camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Kazada yaralanan, Bartın Belediye Başkanı Sayın Cemal Akın, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve MHP Yöneticilerine acil şifalar diliyorum” dedi.

2 kişinin ölümü, 17 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan kaza ile ilgili taziye mesajı yayımlayanlardan biri de Saadet Partisi Bartın İl Teşkilatı oldu. Saadet Partisi Bartın İl Başkanlığı’ndan yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Bartın ilimiz sınırlarında MHP teşkilat mensuplarını taşıyan midibüsün kaza yapması sonucu vefat eden MHP Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Kömeç ve MHP Bartın İl Başkan Yardımcısı Sayın Murat Sevilmiş’e Allah’tan rahmet; aileleri, Bartın halkı ve MHP camiasına baş sağlığı dileriz.

Bartın Belediye Başkanı Sayın Cemal Akın başta olmak üzere, kazadan yaralı kurtulan MHP teşkilat mensupları ve Bartın belediye personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Allah’tan şifa dileriz.”

Bartın’daki gerek siyaset gerek iş dünyası gerekse bürokratlar olmak üzere birçok isim de sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla yaşanan kazada hayatını kaybeden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sevilmiş’e rahmet, yakınlarına başsağlığı, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP Ercüment Özçelik ile diğer yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın MHP Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sevilmiş
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›