Şiremirçavuş ve Çaydüzü’ne üst geçit!

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, Şiremirçavuş Mahallesi ve Çaydüzü Mahallesi için üst geçit müjdesi verdi.
Bu haber 2021-09-30 12:31:38 eklenmiş ve 1359 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Bartın’da 2 yeni üst geçit müjdesi verdi.

 

“Bartın kent merkezinde iki yeni üst geçit daha yapıyoruz” diyen Milletvekili Tunç, Şiremirçavuş Mahallesi’nde bu yıl hizmete açılan 3 bin kişilik öğrenci yurdu ve bölgedeki okullar ile inşaatı devam eden 400 yataklı Bartın Devlet Hastanesi’ne yaya ulaşımını kolaylaştıracak ve daha güvenli hale getirecek üst geçitle, Esentepe ile Çaydüzü arasında kazaların sık yaşandığı Bartın Karayolları Şefliği ile Milli Eğitim Lojmanları karşısında yayaların geçişi için gerekli olan üst geçidin yapımı için Karayolları Genel Müdürlüğü’nden ihale oluru alındığını söyledi.

 

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nce ihale çalışmasına da başlandığını açıklayan Tunç, ihalenin ardından üst geçitlerin yapımına başlanacağını belirterek “Bartın Şiremirçavuş Mahallesinde bu sene yapımını tamamladığımız 3 bin kişilik öğrenci yurdumuza ve inşaatına devam ettiğimiz 400 yataklı Bartın Devlet Hastanemize yaya ulaşımını kolaylaştıracak daha güvenli hale getirecek yaya üst geçidi ile Esentepe ile Çaydüzü arasında Bartın Karayolları Şefliği ile Milli Eğitim Lojmanları karşısında yayaların geçişi için gerekli olan üst geçit yapım için Karayolları Genel Müdürlüğünden ihale olurlarını aldık, Karayolları Bölge Müdürlüğümüzce ihale çalışmasına başlandı, ihalenin ardından üst geçitlerin yapımına başlayacağız” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç üst geçit
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›