Yuvam Mobilya ve Aksesuar Mağazası açıldı!

1974’den bugüne tam 3 kuşaktır Bartın’da hizmet veren Yuvam Mobilya, Yuvam Home Mobilya Aksesuar mağazasını Bartın’da Çatmaca Mevkii Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi karşısında açtı.
Bu haber 2021-09-25 16:13:40 eklenmiş ve 1269 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Ev mobilyası çeşitlerinin bulunduğu ve mobilya aksesuar alanında geniş ürün yelpazesiyle hizmet veren Yuvam Mobilya ve Aksesuar mağazası açıldı.

Açılışa Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, siyasi parti temsilcileri, iş dünyasından birçok isim ile çok sayıda vatandaş ve davetli katıldı.

Oturma odası, salon takımı, yemek odası, yatak odası ve ev aksesuarı mobilyaları ile büyük bir alanda hizmet veren Yuvam Mobilya ve Aksesuar Mağazası, açılışa gelen konuklardan yoğun ilgi gördü.

Yuvam Mobilya Hendekyanı Yeşil Camii karşısı bulunan ilk showroomunun yanından şimdi de Çatmaca Mevkii Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi karşısında ayrıca üretimini Gecen Köyü altı Toptancılar Sitesi A blok no:26 K Bartın adresinde gerçekleştirirken firma sahibi  Ali Yücetaş, “Yuvam Mobilya olarak 1974’den bugüne başlayan hizmet yolculuğumuzda her zaman müşteri memnuniyetini en önde tuttuk il içi ve il dışı olmak üzere bir çok vatandaşımızın evlerine mobilyalarımızla rahatlığı sağladık. Onların memnuniyetini aldık. Bu bizim gururumuz. Bu şekilde onların memnuniyetini en önde tutan anlayışımızla bu yolculuğumuza devam ediyoruz” dedi.

 

“Hayırlı uğurlu olsun”

 

Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Çatmaca mevkiinde ticari hayatına başlayan Ali Yücetaş’a ait Yuvam Home Mobilya ve Aksesuar Showroom Mağazası’nın açılış törenine katıldı. İşletmenin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Yardımcısı Balık, İşletme Sahibi Ali Yücetaş’a bereket duasının yer aldığı tablo hediye etti.

 

Açılış sonrası mağazayı gezdiler

 

Açılış töreni sonrasında katılımcılar Yuvam Home Mobilya ve Aksesuar Showroom’un Sahibi Ali Yücetaş’ı tebrik ederek hayırlı uğurlu olmasını dilerken bereketli kazançlar temennisinde bulundular.

Siz de Çatmaca Mevkii Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi karşısındaki adresinde hizmete giren Yuvam Home Mobilya ve Aksesuar Showroom Mağazası’nda kendi üretimi olan yatak odası takımları, oturma grupları, avangard mobilyalar, mutfak dolapları, kanepeler, mobilya aksesuarları ve daha da fazlası yeni mağazasında açılışa özel indirimlerle bulabilirsiniz.

ETİKETLER : Bartın Yuvam Mobilya ve Aksesuar Yuvam Mobilya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›