Bartın Polisi Göz Açtırmıyor!

Bartın Polisi, halkın huzur ve güven içerisinde hayatlarını devam ettirmeleri için şehirde emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik yürüttüğü faaliyetlerine kararlılıkla devam ediyor.
Bu haber 2018-10-16 09:24:06 eklenmiş ve 486 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Suça ve suçlulara karşı operasyonlarına hız kesmeden devam eden Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz gece “Hırsız Kapanı” ismini verdikleri operasyonla günübirlik evlere baskın yaptı. Operasyonlarda arama kaydı bulunan 15 kişi hakkında işlem yapılırken, 5 günübirlik eve de 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanununa muhalefetten 59 bin 449 TL idari para cezası kesildi.

 

Hırsızlar kapana atıldı

Suç ve suçlularla mücadeleye aralıksız devam Bartın İl Emniyet Müdürlüğü, suçluların ve aranan şahısların barındıkları yerlere de operasyonlar düzenliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde aranan şahısları yakalama ve suç unsurlarını ele geçirmek amacıyla düzenlenen “Hırsız Kapanı” isimli operasyon neticesinde çeşitli suçlardan araması bulunan şüpheli şahıslar yakalanarak adalete teslim edildi.

Günübirlik evlere operasyon

Ayrıca bununla birlikte Bartın’da suç örgütleri ve suçlular tarafından kullanılmaya müsait olan yasa dışı günübirlik evlere de operasyon düzenlendi. Bartın’da suçlu ve aranan şahısların kontrolsüz ve kayıtsız olarak barınmalarına olanak sağlayabilecek şahıslara da yüksek miktarda para cezaları yazıldı. Hırsız Kapanı ve yasa dışı günübirlik evlere yönelik operasyonlar kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 15 şüpheli şahıs yakalanırken haklarında adli ve idari yönden soruşturma başlatıldı.

 

Yapılan operasyonlarda ekipler, arama kaydı bulunan 15 kişi hakkında işlem yaparken, 5 günübirlik eve de 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanununa muhalefetten 59 bin 449 TL idari para cezası kesildi.

 

 

Yunuslar da görev başında

 

Yine kentin güvenliği için çalışan Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Yunuslar da Gölbucağı Mahallesi’ndeki bir benzinlikte plakasız bir motosikleti fark etti. Yapılan incelemede motosikletin çalıntı kaydının olduğunu tespit edilirken şüpheli E.B’yi yakalayan Yunuslar, motosikleti de sahibine teslim etti.

Suç ve suçlularla mücadeleye aralıksız devam eden Bartın İl Emniyet Müdürlüğü, adete suçlulara göz açtırmıyor.  

 

ETİKETLER :
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›