“5 yıldızlı otellerden ne farkları var?

Kamuoyunda KYK yurtları ile ilgili yapılan eleştirilere de yanıt vererek Bartın’daki KYK yurtlarını paylaşan AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, “Bartın’a kazandırdığımız öğrenci yurtlarının 5 yıldızlı otellerden ne farkları var?” diye sordu.
Bu haber 2021-09-23 09:53:45 eklenmiş ve 1322 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Yurtların kapasitesini 4’e katlandığını ifade eden AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, kamuoyunda KYK yurtları ile ilgili yapılan eleştirilere de yanıt verdi.

Yapılanların algı operasyonu olduğunu ifade eden Milletvekili Tunç, açıklamasında Bartın’daki ve yurt genelindeki yurt kapasite sayılarını paylaştı.

Bartın’daki KYK yurtlarını paylaşan Milletvekili Tunç, “Bunlar Bartın’a kazandırdığımız öğrenci yurtları. 5 yıldızlı otellerden ne farkları var? Muhalefet yurtlar üzerinden propaganda yaparken ülke genelinde yurt kapasitesini 4 kat artıranın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu bilmiyor mu? Yurt kapasitesini 190’dan 769’a, yatak kapasitesini 182 binden 720 bine yükselterek 4 kat artıran AK Parti iktidarıdır. Recep Tayyip Erdoğan 19 yıl boyunca bütçede önceliği daima gençlere ve eğitime vermiştir. Gençlerin yalanlardan etkileneceğini sananlara cevabı yine gençler verecektir” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç yurt KYK
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›