“Ülkü Evi” açıldı

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin başlattığı “Ülkü Evleri” Projesi Bartın’da da hayata geçirildi. Ülkü Evi’nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Bu haber 2018-10-15 09:46:44 eklenmiş ve 329 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Aydın Geçgen

 

Bartın’daki Ülkü Evi açılışına Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Bünyamin Özgüroğlu, Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Emre Önder, Ülkü Ocakları İl Yönetimi, Asena Teşkilatı ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin başlattığı Ülkü Evleri projesini Bartın'da yaşama geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bartın Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Özgüroğlu, “Asena Teşkilatımız için bugün burada Ülkü evinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Üniversite öğrencilerine yönelik açılan Ülkü Evleri gençliğin milli ve manevi şuur ile beraber yetişmesi için ev çok önemlidir. Üniversite öğrencilerinin büyük kısmı üniversiteyi kazanmadan önce aileleri ile aynı evi paylaşmakta, fakat farklı ilde üniversite kazanan öğrencilerin barınma noktasında sıkıntı yaşamaktadırlar.” dedi.

 

Hayattaki en büyük düşmanın cehalet olduğun bilincinde olarak, Ülkücü Hareket’in cehalete karşı her daim mücadele edeceğini de sözlerine ekleyen Özgüroğlu, “Eğitim ve öğretimi her zaman destekleyeceğimizi de vurgulamak isterim. Bu vesile ile tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Proje ile üniversite öğrencilerinin barınma ve sosyal ihtiyaçları karşılanacak. Ülkü Evleri ile ülkücü gençlerin manevi tehlikelerle karşılaşmasının önlenmesi, devlet-millet menfaatlerine duyarlı bireylerin topluma kazandırılması amaçlanıyor.

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›