İnternet ve bilişim hizmetlerinin yeni adresi: FiBu

İnternet ve bilişim hizmetleri alanında Bartın’ı ileriye taşıyacak olan FiBu, Gölbucağı Mahallesi 104. Sokak no:12/1 kat:2 daire:7 Çınçın Han’daki adresinde hizmete açıldı. Firma sahibi Enis Geçgen, FiBuHosting.com olarak kaliteli hizmet ve güçlü destek yapılarından taviz vermeden en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi.
Bu haber 2021-08-16 10:28:57 eklenmiş ve 540 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın’da internet ve bilişim hizmetlerinde yılların tecrübesi Enis Geçgen, artık Gölbucağı Mahallesi 104. Sokak no:12/1 kat:2 daire:7 Çınçın Han’daki yeni adresindeki FiBuHosting İnternet Bilişim Hizmetleri ile hizmet verecek.

 

FiBuHosting İnternet Bilişim Hizmetleri’nin açılışı geçtiğimiz gün gerçekleştirilen törenle yapıldı. Açılış törenine Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziver Gebiç başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Okunan duaların ardından açılış kurdelesini kesen Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, firma sahibi Enis Geçgen’e bereket duasının yer aldığı bir tablo hediye ederken başarılı ve bereketli bir ticaret hayatı diledi.

 

 

FiBuHosting İnternet Bilişim Hizmetleri olarak İnternet Servis Sağlayıcılığı ( ISS ) ve Telekomünikasyon alanında Türkiye çapında Hosting ve Sunucu Hizmetleri sağlayabilmek adına tamamı yerli sermaye ile Bartın’da kuruldu.

 

Firma sahibi Enis Geçgen, 2008 yılından bu zamana kadar edindiği tecrübe ile müşterilerine kesintisiz ve hızlı bir internet hizmeti sunuyor.

 

Üst düzey müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmeti amaç edinen FİBu E-Ticaret, Web Tasarım, Sosyal Medya, Sunucu, Yazılım, bundan dolayı alt yapı olarak hizmet kalitesini artırmak adına her geçen gün yeni yatırımlar yapıyor.

 

FiBu’nun sağladığı hizmetler arasında Alan Adı Kayıt işlemleri, Web Hosting (Barındırma), Sanal Sunucu Hizmetleri (VPS-VDS) , Fiziksel Sunucu (Dedicated Server ) Hizmetleri, E-Mail Servislerinin yanı sıra SSL Sertifikaları bulunuyor.

 

FiBuHosting.com olarak kaliteli hizmet ve güçlü destek yapılarından taviz vermeden en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi.

 

Siz de FiBuHosting İnternet Bilişim Hizmetleri ile çalışmaya ne dersiniz?

 

ETİKETLER : Bartın FiBuHosting Enis Geçgen
Diğer TEKNOLOJİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›