“Aynı anlayış içinde çalışmalara devam”

Eğitim kurumlarını ziyaret ederek okul müdürleri ve öğretmenlerle sohbet eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ziyaretlerine Çaydüzü İlkokulu ve İnönü İlkokulu ile devam etti.
Bu haber 2018-10-15 09:19:58 eklenmiş ve 553 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

İlk olarak İnönü İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Akın, ziyaretinde okul müdürü Fehmi Karakayış ve öğretmeler ile sohbet ederek talep ve önerileri dinledi. Başkan Akın, ziyareti esnasında karşılaştığı minik öğrencilerle de sohbet ederek öğrencilere eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.

 

 

Başkan Cemal Akın, daha sonra ise Çaydüzü İlkokulu’nu ziyaret etti.  Okul Müdürü Ferhat Erenler ve öğretmenleriyle sohbet ederek görüş alışverişlerinde bulundu.

 

 

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın “Belediye olarak eğitime her zaman destek olduk. Bu çerçevede okullarımızın ihtiyaçları ve talepler doğrultusunda bahçe düzenleme, spor sahası oluşturma, oturma ve oyun alanı düzenleme gibi çeşitli  konularda gereken desteği verdik.  Çocuklarımızın huzur içinde eğitim öğretim hayatlarını sürdürebilmeleri için aynı anlayış içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

 

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›