“Amasra’yı hak ettiği yere taşımak için çalışacağız”

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimleri için aday adayları yavaş yavaş belli olmaya başladı. CHP Amasra İlçe Başkanı Bora Işıkal, “İlçemizin sorunlarını biliyorum. Ekibimizle birlikte bu sorunları çözmek ve Amasra’yı hak ettiği yere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Adaylığım kesinleştikten itibaren ilçemizle ilgili projeleri sîzlerle ve halkımızla paylaşacağım.” diyerek Amasra Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Bu haber 2018-10-12 16:44:53 eklenmiş ve 404 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Erkan Hızoğlu

 

CHP Amasra İlçe Başkanlığı binasında yapılan basın açıklamasına CHP Bartın İl Başkanı Hatice İlknur Erkan, Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, CHP İl, Merkez ve Amasra İlçe Teşkilatı mensupları katıldı.

 

“2011’den beri görevime devam ediyorum”

 

Siyasi özgeçmişi hakkında bilgile vererek sözlerina başlayan CHP Amasra İlçe Başkanı Bora Işıkal, “Hepiniz hatırlayacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi 12 Eylül 1980’de kapatıldı,12 yıl sonra 1992’de tekrar siyaset dünyasında yerini aldı. Ben de 1992 senesinde Cumhuriyet Halk Partisine üye oldum, 1997 senesinde İlçe yönetimine girdim ve 1999 senesinde İlçe Başkanı seçildim, İlçe Başkanlığı görevini 2004 yılına kadar sürdürdüm,2009 yılında Belediye Meclis üyeliğine seçildim. Meclis üyeliği görevim devam ederken,2011 yılında tekrar İlçe Başkanı seçildim. 2011 yılından itibaren görevimi devam ettirmekteyim.” dedi.

“Amasra’da 1. Parti çıktık”

İlçe Başkanı olarak görev yaptığı süre içerisinde yapılan yerel ve genel seçimlerde Amasra’da 1. Parti olarak çıktıklarına dikkat çeken Işıkal, “2011 Milletvekili Seçimlerinde 1.Parti, 2014 Yerel Seçimlerinde 1.Parti, 2015 Milletvekili Seçimlerinde 1.Parti, 2018 Milletvekili Seçimlerinde 1.Parti olarak seçimlerden başarı ile çıktık. Bu başarılar Amasra İlçe Örgütünün planlı, programlı ve kararlı çalışmaları sonucunda elde edilmiştir. Başarıda katkısı olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.” diye konuştu.

 

“İlçemizin sorunlarını biliyorum”

 

Cumhuriyet Halk Partisi’ne yıllardır gönülden hizmet veren biri olarak örgütün de desteğiyle Amasra Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunu ifade eden Işıkal, “Önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Bu seçim ülkemiz için çok kıymet taşımaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, partimizi iktidara taşıyacak yolu açacaktır. Bu yolda hepimize çok önemli görevler düşmektedir. Bartın ilinde, ilçelerinde, beldelerinde, belediye başkanlıklarını, Belediye Meclisi üyeliklerini, il genel meclisi üyeliklerini kazanmak zorundayız. Bu bilinçle Cumhuriyet Halk Partisi’ne yıllardır gönülden hizmet veren bir arkadaşınız olarak, örgütümüzün de desteği ile Amasra Belediye Başkanlığı görevine talibim. İlçemizin sorunlarını biliyorum. Ekibimizle birlikte bu sorunları çözmek ve Amasra'yı hak ettiği yere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Adaylığım kesinleştikden itibaren ilçemizle ilgili projeleri sîzlerle ve halkımızla paylaşacağım. Adaylık kararımın ülkemize, Amasramıza hayırlı olması temennisi ile geldiğiniz ve bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.” dedi.

 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›