Doğalgaz çalışmalarıyla ilgili değerlendirme yapıldı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, doğalgaz ile ilgili koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda 2021 yılı yatırım programına göre; Ağdacı, Gecen, Şiremirçavuş, Karaçay ve şehir merkezinde yeni yapılan binalar dahil olmak üzere toplam 17 km’lik hatla ilgili değerlendirme yapıldı.
Bu haber 2021-08-10 14:41:23 eklenmiş ve 246 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdür Yardımcısı Murat Tutal, Daire Müdürleri ve teknik personelin katılımıyla doğalgaz altyapı ve üstyapı ile ilgili koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik ile Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç’in de hazır bulunduğu toplantıda Şiremirçavuş, Gecen, Karaçay, Ağdacı Mahallelerinde ve kent merkezinde gerçekleştirilecek olan doğalgaz çalışmaları değerlendirildi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Akın; “Doğalgaz altyapı ve üstyapı ile ilgili koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. Gerçekleştirilen çalışmalarla 15 Mahallede toplam 32.500 aboneye doğal gaz verildi. Şuana kadar 35 km çelik hat, 193 km polietilen ana hat, 76 km servis hattı, 7 bin 300 adet servis kutusu ile toplamda da 32 bin 500 aboneye doğalgaz verilmiş oldu. 2021 yılı yatırım programına göre de Ağdacı, Gecen, Şiremirçavuş, Karaçay ve şehir merkezinde yeni yapılan binalar olmak üzere toplam 17 km’lik hat çekilmiş olacak. Yapılacak olan bu çalışmalarla ilgili geniş değerlendirmelerde bulunduk. Yapılacak olan çalışmaların mahallelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın doğalgaz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›