AGD’de görev değişimi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Bartın Şube Başkanlığı görevini 5 yıldır yürüten Hüseyin Böber, başkanlık koltuğunu Burhanettin Akyol’a devretti.
Bu haber 2018-10-11 13:36:43 eklenmiş ve 308 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Salih Turhan nezdinde düzenlenen devir teslim programı ile Burhanettin Akyol, yeni görevine fiilen başladı. 
AGD Bartın Şube Eski Başkanı Hüseyin Böber, 5 yıldır AGD Bartın Şube Başkanlığı’nı yürüttüğünü ve bu süre içerisinde yönetim kurulu üyelerinin kendisine ciddi destek verdiğini söyleyerek “Bizim inancımız da ve teşkilatımız da yorulmak ve dinlenmek yoktur. Onun için hizmet nerede olursa olsun devam etmelidir. 2013 yılından beri taşımakta olduğum AGD Bartın Şube Başkanlığı görevini Burhanettin Akyol kardeşime gönül huzuru ile devretmiş bulunuyorum. Bu ağır ve şerefli görevi yürütürken maddi ve manevi olarak destek veren tüm kardeşlerime teşekkür ederim.” dedi. 

 

Akyol: “Aynı aşk ve heyecanla devam”

AGD Bartın Şube Yeni Başkanı Burhanettin Akyol da 5 yıldır bu hizmeti yürüten Hüseyin Böber ve Yönetim Kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek “Anadolu Gençlik Derneği, ‘Bir insanı kurtarmak tüm insanlığı kurtarmak demektir.’ düsturuyla hareket ediyor. Bundan sonra da aynı aşk ve heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz. İmtihan için var olduğumuz yeryüzünde Allahın rızasını kazanma adına verilecek her türlü göreve talip olduğumuzu belirtirim. Bu kutlu görevi  de aynı duygu ve düşünceler ile kabul ettim. Geçmişte olduğu gibi tüm dünya mazlumlarının sözcüsü olmaya devam edeceğiz. Bu uğurda başı dik, niyeti halis bir dava eri olmayı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” diye konuştu.

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›