“Tedbiri en üst seviyede tutuyoruz”

Salgın tehdidine karşı alınan tedbirler kapsamında Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin iş yerlerinde genel temizlik, hijyen ve halk sağlığını tehdit eden diğer unsurlarla ilgili denetimler gerçekleştirdiğini belirten Belediye Başkanı Cemal Akın, salgın sürecinin en başından bu yana mücadeleyi ve tedbiri en üst seviyede tuttuklarının altını çizerken herkese önemli sorumluluklar düştüğünü söyledi.
Bu haber 2021-07-02 09:30:56 eklenmiş ve 212 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde Covid-19 tedbirleri kapsamında denetim gerçekleştirildi.

Denetimlerle ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Salgın tehdidine karşı alınan tedbirler kapsamında Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz iş yerlerinde genel temizlik, hijyen ve halk sağlığını tehdit eden diğer unsurlarla alakalı denetimler gerçekleştiriyor. Bartın Belediyesi olarak salgın sürecinin en başından bu yana mücadeleyi ve tedbiri en üst seviyede tutuyoruz. Hepimize önemli sorumluluklar düşüyor. Bu sorumluluk bilinciyle kurallara uyan tüm esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetim
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›