Bol vitaminli “karpuz festivali”

Bartın Şehit Engin Demiroğlu İlkokulu, bol vitaminli bir festivale imza attı. Geleneksel hale getirilecek olan “Karpuz Festivali” öğrencilerin, öğretmenlerin ve okul idaresinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bu haber 2021-06-23 15:29:53 eklenmiş ve 474 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın Şehit Engin Demiroğlu İlkokulu, geleneksel hale getirmeyi düşündükleri “Bol Vitaminli Karpuz Festivali”nin ilkini geçtiğimiz gün gerçekleştirdi.

 

Okul bahçesi festival için özenle hazırlanırken karpuzlar kesildi. Minik öğrenciler de öğretmenleri tarafından kesilen karpuzları yerken keyifli bir festival geçirdi.

 

 

 

 

Festivalle ilgili olarak okul idaresinden yapılan açıklamada; “Yaz mevsiminin vazgeçilmez meyvesi bol sulu, vitamin depolu karpuz festivalini tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin neşeli katılımlarıyla gerçekleştirdik. Festival sonrasında öğrencilerimizde oluşan mutluluk tablosunu sizlerle paylaşmak istedik. Festivalin sponsorluğunu gerçekleştiren taşıma şoförlerine, Okul Müdürü Cavit Özçelik'e, pano hazırlanmasında emeği bulunan Nursel Demir, Yasemin Tezcan ve Okul Müdür Yardımcısı Kasım Sakaoğlu'na ve dağıtımı esnasında öğretmenlerimiz Şebnem Demiryay’a, Emel Kavçak'a, Melike Dağıstan ve Fuat Dağıstan' a teşekkür ederiz” denildi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Şehit Engin Demiroğlu İlkokulu Bol Vitaminli Karpuz Festivali
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›