Doğalgaz çalışmaları masaya yatırıldı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberindeki teknik heyetle birlikte doğalgaz ile ilgili koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. Şiremirçavuş, Geçen, Karaçay ve Ağdacı Mahallesi ile kent merkezinde gerçekleştirilecek olan doğalgaz çalışmalarını görüştü.
Bu haber 2021-06-09 15:40:13 eklenmiş ve 104 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdür Yardımcısı Murat Tutal, Müteahhit Firma Yetkilileri, Daire Müdürleri ve teknik personelin katılımıyla doğalgaz, altyapı ve üstyapı ile ilgili koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

 

Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik ile Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç’in de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Akın, Şiremirçavuş, Gecen, Karaçay, Ağdacı Mahallelerinde ve kent merkezinde gerçekleştirilecek olan doğalgaz çalışmalarını değerlendirdi.

 

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “Doğalgaz ile ilgili koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. Şiremirçavuş, Geçen, Karaçay, Ağdacı Mahallelerimizde ve kent merkezimizde gerçekleştirilecek olan doğalgaz çalışmalarını görüştük. İnşallah kısa süre içerisinde gerekli çalışmalara başlayacağız. Bartın Belediyesi olarak çalışmalarımızın sağlıklı şekilde yürütülmesi için diğer kurumlar ile birlikte hareket ediyoruz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›