Akın, Amasra’da ziyaretlerde bulundu

Amasra’da bir dizi ziyaretlerde ve temaslarda bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın’daki yoğun programından fırsat bulduğu vakitlerde zaman zaman ilçe, belde ve köyleri de ziyaret ederek hem kent merkezindeki hizmetler konusundaki fikirlerini aldıklarını hem de karşılaştıkları sıkıntıların çözümü noktasında gerekeni yaptıklarını söyledi.
Bu haber 2021-06-07 12:33:45 eklenmiş ve 122 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Başkan Akın’a ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mimar Hakan Orhan, Milliyetçi Hareket Partisi Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Ziyaretler kapsamında ilk durak Amasra Tapu Müdürlüğü oldu. Ziyaretinde ilk olarak Amasra Tapu Müdürü Salih Necati Gülşen’i makamında ziyaret eden Akın, Gülşen ile bir süre sohbet etti. Daha sonra Amasra Tapu Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret eden Akın, personel ile sohbet edip çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Başkan Cemal Akın ve beraberindeki heyetin ikinci durağı ise Amasra İlçe Noterliği oldu. Ziyaretinde Amasra İlçe Noterliği çalışanları ile selamlaşan Akın daha sonra Amasra İlçe Noteri Orhan Oğuzlar sohbet etti.

Her iki kurumun çalışmalarının konuşulduğu ziyaret samimi sohbet ortamında gerçekleşti.  Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Amasra İlçe Noteri Orhan Oğuzlar, misafirlerine teşekkür etti. 

Başkan açılışa katıldı

Başkan Akın yine beraberindeki heyetle birlikte Kaleşah Mahallesi’nde hizmet hayatına başlayan Eczacı Mahmut Erdoğan’a ait Eczane Kaleşah’ın açılış törenine katıldı. Törende Eczacı Mahmut Erdoğan’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Erdoğan’a üzerinde Bereket Duasının yer aldığı tablo hediye etti. 

“Kolluk kuvvetlerimizin her zaman yanındayız”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve beraberindekiler açılış töreninin ardından Amasra İlçe Amasra İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Selami Tüyük’ü ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, misafirperverliğinden dolayı Tüyük’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarı ve kolaylık diledi. Üsteğmen Tüyük ise nazik ziyaretleri için Başkan Akın’a teşekkür etti.

Ziyaret programının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “Amasra İlçe Jandarma Komutanımızı ziyaret ederek çeşitli konularda sohbet ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bartın Belediyesi olarak huzur ve güveni sağlayan ve gerektiğinde bu uğurda canlarını feda edecek olan görevli tüm kolluk kuvvetlerimizin her zaman yanındayız. Görevli tüm kolluk kuvvetlerimize başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

 

Esnaflardan Akın’a yoğun ilgi

 

Başkan Akın, Amasra İlçesinde gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerinin dışında esnaflarında gezerek sohbet etme imkanı buldu.

Esnaflar ile tek tek selamlaşıp hal ve hatırlarını soran Akın karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti.

Gerçekleştirmiş olduğu esnaf ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, “Bartın’daki yoğun programımızdan fırsat bulduğumuz vakitlerde zaman zaman ilçe belde ve köylerdeki dostlarımızı da ziyaret ediyor hem kent merkezindeki hizmetlerimiz konusundaki fikirlerini alıyorum hem de karşılaştıkları sıkıntıların çözümü noktasında gerekeni yapıyoruz. Bugün de Amasra ilçemizi ziyaret edip esnaf dostlarımızla ve vatandaşlarla sohbet ettik. Bizleri ağırlayan değerli esnaf dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 
 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Amasra
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›