Belediye Başkanları Toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can ve Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirilen MHP Belediye Başkanları Geleneksel İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.
Bu haber 2021-06-02 10:38:19 eklenmiş ve 107 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

MHP Belediye Başkanları Geleneksel İstişare ve Değerlendirme toplantısı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında gerçekleştirilen Belediye Başkanları Geleneksel İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

 

Başkan Akın’ın yanı sıra toplantıya ilimizden Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can ve Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu da katıldı.

Genel Merkez binasında yapılan toplantıda belediyelerin yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınına karşı aldığı tedbirler ve yapılan çalışmalar görüşüldü.

Belediye Başkanı Cemal Akın, pandemi döneminde Bartın Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek, projelerini anlattı.

Belediye Başkanları tarafından yapılan konuşmaların ardından yaptığı açıklamada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, belediye başkanlarına yaptıkları çalışmaları için teşekkür etti.

 

Belediye başkanları ile sohbet etti

 

Başkan Akın, toplantı sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu ile toplantıya katılan çok sayıda il, ilçe ve belde belediye başkanı ile sohbet ederek, fikir alışverişinde bulundu.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın MHP Belediye Başkanları Toplantısı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›