Doğalgaz için ilk kazma Haziran ayında vurulacak

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, beldenin yıllardır büyük bir umutla beklediği doğalgaz için boru hattı inşaatında ilk kazmanın, Haziran ayında Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) ile yapılacak lisans dağıtım işlemlerinin ardından başlayacak proje çalışması sonrasında vurulacağını söyledi.
Bu haber 2021-05-31 13:27:01 eklenmiş ve 153 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin ile birlikte İstanbul’daydı.

 

Kozcağız’ın doğalgaz özlemini sona erdirecek gelişmeler öncesinde İstanbul’a giderek Akmercan Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Akmercan ve Genel Müdür Yunus Kesgin'i, Bartın İl Özel İdare Genel Sekreteri Metin Çetin ile birlikte ziyaret ettiklerini sosyal medyadaki hesabı aracılığıyla duyuran Karaman, değerlendirmesinde Haziran ayında EPDK ile yapılacak lisans dağıtım işlemlerinin ardından başlayacak proje çalışmaları sonrası, Çeştepe bölgesinden, beldeye boru hattı inşaatının başlanacağının müjdesini aldıklarını söyledi.

 

Çalışmaya Çeştepe bölgesinden başlanacak

 

Kozcağızlıları heyecanlandıran gelişmeyle ilgili Başkan Karaman, yaptığı açıklamada; “Hemşehrilerimizi doğalgaza bir an önce kavuşturmak için yapılan ve planlanan çalışmaları gözden geçirdik. Haziran ayında EPDK ile yapılacak lisans dağıtım işlemlerinin ardından başlayacak proje çalışmaları sonrası, Çeştepe bölgesinden, beldemize boru hattı inşaatının başlanacağının müjdesini aldık. Her zaman olduğu hemşehrilerimizin konforu için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bugün bizlere eşlik eden İl Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Metin Çetin'e, her zaman desteğini gördüğümüz TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç'a, Bartın Valimiz Sayın Sinan Güner'e, tüm hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Kozcağız Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin doğalgaz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›