İnkumu’nda sıra yol çalışmalarında

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler İnkumu Tatil Beldesi’nde sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.
Bu haber 2021-05-25 11:05:12 eklenmiş ve 146 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediyesi İnkumu Tatil Beldesi’nde yeni sezon öncesinde başlatmış olduğu hazırlık çalışmalarına devam ediyor.

 

Tatil Beldesinde daha önce çevre düzenleme, yabani ot temizliği plaj temizliği, ağaç budama çalışmaları gerçekleştirilirken son olarak sıcak asfalt ile yol bakım onarım çalışmaları başlatıldı.  

 

Çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik ve Daire Müdürleri ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Cemal Akın, daire müdürlerinden çalışmaların en kısa zamanda tamamlanmasını istedi. İnkumu Tatil Beldesi’ndeki esnafları da ziyaret eden yapılan çalışmaları anlatıp esnafların taleplerini dinledi.

 

“Yeni sezona hazır hale getireceğiz”

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “İnkumu Tatil Beldemize Büyük uğraşlar neticesinde dünyanın en seçkin turizm ve çevre ödüllerinden olan Mavi Bayrak’ı aldık. Karadeniz’in incisi olarak anılan bu güzel tatil beldemizde Mavi Bayrak ile bu yaz döneminde de binlerce vatandaşımızı ağırlayacağız. Vatandaşlarımızın hiçbir sorunla karşılaşmadan rahatça tatillerini geçirebilmeleri adına da bir süre önce hazırlık çalışmaları başlatmıştık. Bu kapsamda da plaj temizliği, yabani ot temizliği, ağaç budama çalışmaları, piknik alanları, park alanları ve dinlenme alanlarının bakım ve onarımlarını gerçekleştirmiştik. Son olarak ta Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz araç yolunda hasar gören noktaları onarmak üzere çalışma başlattı. Sıcak asfalt ile yeninden düzenlendiğimiz hasarlı noktaları ulaşıma elverişli hale getirip Mavi Bayrak almaya hak kazanan İnkumu Tatil Beldemizi yeni sezona hazır hale getireceğiz” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın İnkumu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›