Olumlu yönde görüşler değerlendirildi

Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ile Esenyurt Minibüsleri arasında yıllardır süre gelen tartışmalar, Bartın Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş’ın başkanlık ettiği toplantıda tarafların avukatlarının katılımıyla masaya yatırıldı. Toplantıda toplu taşıma için olumlu yönde görüşler değerlendirildi.
Bu haber 2021-05-25 11:03:38 eklenmiş ve 181 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın’da yıllardır Esenyurt minibüsçüleri ile Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsçüleri arasında yaşanan itilafın ortadan kaldırılmasına yönelik çabalar nihayet sonuç verdi. Bartın Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş’ın başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısında taraflar olumlu görüşlerini ortaya koyarak, sorunun sükûnet içinde çözümünden yana olduklarını ifade ettiler.

 

Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yanı sıra

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, AK Partisi İl Başkan Yardımcısı Ayhan Tepe ile Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ile Esenyurt Minibüsleri Kooperatifi avukatları katıldı.

 

Sohbet havasında tarafların yapıcı ve sorunu çözmeye yönelik bakış açılarını ortaya koyarak gerçekleştirilen toplantıda toplu taşıma için olumlu yönde görüşler değerlendirildiği öğrenildi.

 

Bundan sonraki süreçte taraflar arası diyalog ortamı korunarak Bartın Belediyesi’nin daha önce mahkeme kararı ile iptal edilen ihale süreci yenilenecek.

Ancak Bartın Belediyesi tarafların bir şekilde anlaşamaması ve durumunda itilaflı olan hattın Belediye mülkiyetine alınacak otobüslerle bizzat Belediyece verilecek taşıma hizmetiyle sorunu aşma noktasındaki alternatifi de masada tutmaya devam ediyor.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediyesi Halk Otobüsleri Esenyurt minibüsleri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›