“Olumlu tepkiler bizi motive ediyor”

Topçu Konağı Caddesi ve Elmalık Sokak’taki esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler bizi halkımıza hizmet için motive ediyor. Belediye olarak ihtiyaç duyulan hizmetlerin zamanında olması için vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
Bu haber 2018-10-10 09:12:12 eklenmiş ve 227 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bulduğu her fırsatta vatandaşlara ve esnafla bir araya gelen hatta bunun için ayrı bir vakit ayırarak sorunları, talepleri ve önerileri dinleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Topçu Konağı Caddesi ve Elmalık Sokak’ta esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaretleri sırasında karşılaşmış olduğu vatandaşla selamlaşan Başkan Cemal Akın, vatandaşların hal hatırları sorarak vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Vatandaşlardan aldıkları olumlu tepkilerin kendilerini halka hizmet için motive ettiğini ifade eden Başkan Akın, “Fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlarımızla bir arada olmaya çalışıyorum. Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler bizi halkımıza hizmet için motive ediyor. Belediye olarak ihtiyaç duyulan hizmetlerin zamanında olması için vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

 


ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›