Su şebeke hattı yenileniyor

Bartın Belediyesi’ne bağlı Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Şiremirçavuş Mahallesi’nde 1 kilometrelik su şebeke hattında yenileme çalışması yapılıyor.
Bu haber 2021-05-20 13:11:42 eklenmiş ve 125 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, AR-GE Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik,  Su ve Kanalizasyon Müdürü Emre Önder ve teknik personelle birlikte Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Şiremirçavuş Mahallesi’nde gerçekleştirilen 250’lik HDPE boru ile yapılan 1 kilometrelik su şebeke hattı çalışmasını yerinde inceledi.

 

İncelemeler sırasında Şiremirçavuş Mahallesi Muhtarı Mehmet Ay da hazır bulundu. İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Şiremirçavuş Mahallesi’nde şebeke hattı çalışması gerçekleştiriliyor. 1 kilometrelik hat 250’lik HDPE boru ile yenileniyor. Çalışmalarımız tamamlandığında vatandaşlarımızın şebeke suyundan kesintisiz ve sıkıntısız şekilde faydalanmasını sağlamış olacağız. Görevli personelimize teşekkür ediyor, kolaylık diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›