Ali Gama Sokak, bakımdan geçti

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Demirciler Mahallesi Ali Gama Sokağın hasarlı kısımlarını onararak sorunsuz hale getirdi.
Bu haber 2018-10-08 13:29:27 eklenmiş ve 237 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın çalışmayla ilgili açıklamasında mahallelerde ihtiyaç duyulan hizmetleri vermeye devam ettiklerini söyleyerek bu çerçevede Demirciler Mahallesi Ali Gama Sokak’ta yol bakım çalışmaları yaptıklarını kaydetti.

Akın açıklamasında “Belediye olarak mahallelerimizde ihtiyaç duyulan ve hayatı kolaylaştıracak tüm hizmetleri veriyoruz. Çalışmalarımız kapsamında altyapı ihtiyacını karşıladığımız yollarımızı sıcak asfalt ya da parke taşlarla yeniden düzenleniyor. Ayrıca çeşitli sebeplerden ötürü hasar gören yollarımızda bakımlarını gerçekleştiriyoruz. Son olarak parke taşları oynaması sonucu Demirciler Mahallesi Ali Gama Sokak’ta yolun bir kısmın da oluşan bozukluklar, görevlendirmiş olduğumuz ekipler tarafından hızlı bir şekilde onarıldı. Vatandaşlarımıza sıkıntısız bir ulaşım imkanı sağlayabilmek için ekiplerimiz düzenli olarak yollarımızda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.” diye konuştu.

 

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›