Madencilerin taleplerini değerlendirdiler

Genel Maden İş Sendikası(GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, Mali Sekreter Adnan Tıska ve GMİS Yöneticileri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç’u, ziyaret ederek, madencilerin talepleri hakkında istişarelerde bulundular.
Bu haber 2018-10-08 10:15:26 eklenmiş ve 240 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bölgemizde önemli bir istihdam kaynağı olan TTK’nın daha verimli hale getirilip daha çok istihdam sağlamaya yönelik hükümet çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun bölge için çok önemli. Zonguldak ve Amasra’da hem TTK hem de özel sektör aracılığı ile taşkömürü’nü ülkemiz ekonomisine kazandırmak için çalışıyoruz. Bölgemizde önemli bir istihdam kaynağı olan TTK’nın daha verimli hale getirilip daha çok istihdam sağlamaya yönelik hükümetimizin çalışmaları devam ediyor.” dedi.

 

Tunç, ziyaretlerinden dolayı sendika yöneticilerine memnuniyetini belirtirken, sendika temsilcileri de gerçekleştirilen yatırımlar ve verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›