Müze çalışmaları değerlendirildi

Yapım çalışmaları devam eden Bartın Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimiz Müzesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Belediye Başkanı Cemal Akın, “Eser toplama, dijital ekranların yerleştirilmesi ve dış cephe kaplamları gibi çalışmaların tamamlanması ile bu güzel projeyi hizmete sunacağız” dedi.
Bu haber 2021-04-14 13:26:20 eklenmiş ve 171 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yapım çalışmaları devam eden Bartın Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimiz Müzesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

Bartın Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya ilgili daire müdürleri ve teknik personeller katıldı. Toplantıda müzenin iç dizayn çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Toplantının ardından açıklamada bulunan Başkan Akın, “Kültür ve sanat şehri olan Bartın’ımızı müzeler şehri yapmak istiyoruz. Bu kapsamda da Bartın Kent Müzemizin ardından Bartın Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimiz Müzesi’ni hizmete sunacağız. Müzemizin iç dizayn çalışmaları devam ediyor. Eser toplama, dijital ekranların yerleştirilmesi ve dış cephe kaplamları gibi çalışmaların tamamlanması ile bu güzel projeyi hizmete sunacağız. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şehitlerimizi unutmamak adına çok önemsediğimiz bu proje şehrimize çok yakışacak” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›