“Sosyal Hizmet Merkezimiz önemli bir görevi yerine getiriyor”

Sosyal Hizmet Merkezi’ni ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, sosyal belediyecilik anlayışıyla bu merkezin önemli bir görevi yerine getirdiğinin altını çizdi.
Bu haber 2021-04-09 13:59:24 eklenmiş ve 185 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte Sosyal Hizmet Merkezi'ni ziyaret etti.

 

Ziyaretinde görevli personel ile sohbet edip yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Akın, görevli personele çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

 

Ziyaret sonrası açıklama yapan Akın, “2018 yılında hizmete açtığımız Sosyal Hizmet Merkezimiz Paylaşım Merkezi, Kavaklı Yaşam Merkezi, Nurhayat Sütlü Kadın Danışma Merkezi ve Evde Bakım Hizmetleri’nin bulunduğu dört birimden oluşuyor. Büyük önem verdiğimiz bu merkezimizde personelimizle toplantı yaparak; sosyal faaliyetlerimiz, gelen talepler ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmak isteyen hayırseverlerin yardımlarının koordinasyonu ile ilgili istişarelerde bulunduk. Sosyal belediyecilik anlayışımızla bu merkezimiz önemli bir görevi yerine getiriyor. Görev alan personelimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›