KOGİAD 1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Kozcağız Genç İşadamları Derneği 1. Olağan Genel Kurulu’nda Hilmi Karaman, yeniden başkan seçildi. Karaman, kongrede yaptığı konuşmada “Önümüzdeki süreçte tüm yönetim kurulumuzla birlikte Kozcağız'ımız için bir tuğla da biz koyacağız inşallah” dedi. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da konuşmasında GİAD’ların ülke genelinde önemli bir anlam taşıdığını ve siyasi yerler olmadığı vurgusu yaparken “Birlik beraberliği bir ilde bir ilçede bir beldede sağlamak için derneklerin vakıfların veya diğer kurum ve kuruluşlar önem arz ediyor.” dedi.
Bu haber 2021-03-29 13:16:52 eklenmiş ve 197 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Kozcağız Genç İşadamları Derneği (KOGİAD) 1. Olağan Genel Kurulu, geçtiğimiz hafta sonu yapıldı.

Kozcağız Terminal Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa KARAMAN, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, AK Parti Belde Teşkilatı, Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Tepe, Hizmet-İş Sendikası Zonguldak İl Başkanı Nihat Oruç, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve KOGİAD üyesi iş insanları katıldı.

 

Karaman: “Bir tuğla da biz koyacağız”

 

Kongrede konuşan KOGİAD Kurucu Başkanı Hilmi Karaman, tek listeyle yeniden başkan seçilirken yaptığı konuşmada “Kongremize teşrifleriyle onurlandıran Bartın Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın, Kozcağız Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Karaman, MHP Bartın İl Başkanı Sayın Ercüment Özçelik, AK Parti Belde Teşkilatı, Sayın Yılmaz Akdeniz, Sayın Ayhan Tepe, Sayın Nihat Oruç STK temsilcilerimiz ve değerli üyelerimize teşekkür ediyorum. Şahsımı başkanlığa layık gören tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki süreçte tüm yönetim kurulumuzla birlikte Kozcağız'ımız için bir tuğla da biz koyacağız inşallah.” dedi.

Akın: “Buralar siyasi yerler değil”

Belediye Başkanı Cemal Akın katıldığı Kozcağız Genç İş Adamları Derneği 1. Olağan Genel Kurul Toplantısında yaptığı açıklamasında GİAD’ların ülke genelinde önemli bir anlam taşıdığını ve siyasi yerler olmadığı vurgusunu yaptı.

Başkan Akın, “Dernekçilik güzel bir oluşumdur. Ben de Bartın’da BARGİAD Bartın Genç İş Adamları Derneği’nin fahri üyesiyim, 90’lı yılların başında da üyesi idim. Belediye başkanı olmadan evvelde 10 civarındaki dernek ve vakıf gibi yerlerde de başkanlık ya da yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptım. Yine şu anda da Ankara’da yönetim kurulu üyeliklerim var, 2-3 yerde de genel başkanlığım var. Tüm bunları şunun için ifade ediyorum; birlik ve beraberlik demektir yani birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır noktasında hareket edersek eğer başarılı olunacağına inanıyorum. Artık GİAD’lar Türkiye’de önemli bir anlam taşıyor. Bu anlam içerisinde de GİAD’larda etkili olabilmek ve o havaleye de faydalı olabilmek lazım. Sadece dernek anlamında kalmamak lazım. Öyle olursa faydalı olur inancındayız. Tabi pandemi döneminde kongre yapmakta çalışmakta zor, belediyecilik hizmetleri anlamında da zor. Şunu ifade etmek istiyorum birlik beraberliği bir ilde bir ilçede bir beldede sağlamak için derneklerin vakıfların veya diğer kurum ve kuruluşlar önem arz ediyor. Bu önemi iyi algılamak ve iyi algılatmak gerekiyor ki başarılı olunabilsin yani sadece orada yönetim kurulu üyesi olabilmekten ziyade o havaledeki kardeşliği de aktarabilmek lazım. Buralar siyasi yerler değil, buralar hep beraber hareket edilebilecek yerler. Birlik ve berberliğin olduğu yerde başarı kaçınılmaz düşüncemle, Kozcağız Genç İş Adamları Derneği 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Akın, kongrede tek liste ile tekrar güven tazeleyen KOGİAD Başkanı Hilmi Karaman’ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

 

İşte KOGİAD Yönetimi

 

Hilmi Karaman başkanlığındaki Kozcağız Genç İş Adamları Derneği yönetiminde şu isimler yer aldı; Mustafa Bilgin, Murat Kartal, Hüseyin Eser, Tuncay Muzaffer, Turgay Acıbal, Kazım Karaman, Özkan Zor, Kahraman Çelebi, Sefayi Kırmızı, Ertan Ünlü, Ferdi Erbacak, Sinan Akalın, Ali Bilsin, Orhan Üstünbaş, Emrullah Hepkaya, Ertan Akkaya.

 

ETİKETLER : Bartın Kozcağız Kozcağız Genç İş Adamları Derneği KOGİAD Hilmi Karaman Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›