Kumluca Kent Meydanı için Kurban Bayramı’nda açılış planlanıyor

Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, “Kent Meydanı” projesi hazırlıklarının devam ettiğini açıklarken “Orman İşletme Bahçesi bitişiğindeki alanın Belediyemize tahsis işlemleri tamamlandıktan sonra Meydan Projemizin yapım işine Mayıs ayı içerisinde başlayıp kısmetse Kurban Bayramında açılışını planlıyoruz” dedi.
Bu haber 2021-03-29 12:14:11 eklenmiş ve 300 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, yeni dönem projeleri arasında yer alan Kent Meydanı Projesi ile ilgili bir açıklamada bulundu.

 

Orman İşletme Bahçesi bitişiğindeki alanın Belediye’ye tahsis işlemleri tamamlandıktan sonra projenin yapım işine Mayıs ayı içerisinde başlamayı planladıklarını belirten Başkan Can, Kurban Bayramı’nda da açılışını yapmayı düşündüklerini ifade etti.

 

Meydan alanı içerisinde Kumluca ve çevre köylerdeki şehitlerimizin isimlerinin bulunduğu Şehitler Anıtı’nın da yer alacağını belirten Başkan Can, meydanın meclis kararıyla “Şehitler Meydanı” ismini alacağını kaydetti.

 

Kumluca Belediye Başkanı Can, projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada “2021 yılı içerisinde gerçekleştirmeyi planladığımız Kent Meydanı Projemizin hazırlıkları devam ediyor. Orman İşletme Bahçesi bitişiğindeki alanın Belediyemize tahsis işlemleri tamamlandıktan sonra Meydan Projemizin yapım işine Mayıs ayı içerisinde başlayıp kısmetse Kurban Bayramında açılışını planlıyoruz. Meydan alanı içerisinde Kumluca ve çevre köylerimizdeki aziz şehitlerimizin isimleri, şehitler anıtı yer alacak ve meydan meclis kararıyla Şehitler Meydanı ismini alacak.  Ayrıca meydan içerisine yeni Atatürk anıtı yapılarak belde merkezindeki anıt meydan alanına taşınacak. Çocuk parkı, dinlenme alanı, bank ve kamelyalarında yer aldığı Meydan Projemizin beldemize hayırlı olmasını diliyorum. Siz saygıdeğer hemşehrilerimizin desteğiyle birlik ve beraberlik içerisinde başaracağımıza inanıyor, tüm hemşehrilerimize selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Kumluca Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›