Gıda sektörünün sorunları ele alındı

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıda Bartın’daki gıda sektörünün sorunları masaya yatırıldı.
Bu haber 2021-03-25 14:55:06 eklenmiş ve 275 kez görüntülenmiştir.

 

 

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinasyonunda İlimiz gıda sektörünün sorunlarının çözümlerine yönelik bir toplantı yapıldı.

Bartın Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş başkanlığında Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Konferans Salonu’nda yapılan toplantı, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

KOSGEB İl Müdürü Gökhan Akdağoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş yaptı.

İlimizde faaliyet gösteren gıda sektörünün daha önce belirlenmiş sorunlarına yönelik çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıda, kurum amirlerinin ve firma yöneticilerinin talepleri dinlenerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş ile Ticaret  ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık’ın yanı sıra İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Birol Cangi, İl Ticaret Müdürü Erhan Özcan, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, KOSGEB İl Müdürü Gökhan Akdağoğlu, Bartın TTSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara , kurum  yetkilileri ile ilimiz gıda sektörü temsilcileri katıldı.

Toplantı soru ve cevap kısmının ardından son buldu.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın TSO gıda sektörü
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›