Gazetemiz, 10. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor

Bartın’da 5 Ekim 2009 tarihinde kurulan Bartın Pusula Gazetesi 9 yılı geride bıraktı. EYBEY MEDYA YAYIMCILIK TİCARET LTD. ŞTİ çatısı altında yayın yapan Bartın Pusula Gazetesi bugün 10. yıl yayın hayatına başlamış oldu.
Bu haber 2018-10-05 12:41:27 eklenmiş ve 427 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

5 Ekim 2009 tarihinde kurulan, 2 ay önce el değiştiren ve 1 Ağustos 2018 tarihinde yeni bir döneme giren Bartın Pusula Gazetesi bugün 10. yaşını kutluyor.  EYBEY MEDYA YAYIMCILIK TİCARET LTD. ŞTİ. bünyesinde yayın hayatını sürdüren Bartın Pusula Gazetesi, ‘Herkesin bir Pusulası olmalı’ sloganıyla Bartın’ın gözü, kulağı, sesi ve Pusula’sı olmaya devam ediyor.

 

Oktay: “Herkesin gazetesi”


EYBEY MEDYA YAYIMCILIK TİCARET LTD. ŞTİ. adına İmtiyaz Sahibi Mustafa Ahmet Oktay, Bartın Pusula’nın, kadrosu, dürüst, şeffaf ve sorumlu habercilik anlayışıyla her gün biraz daha büyümeye ve sağlam adımlarla ilerlemeye devam ettiğini belirterek, her geçen gün çıtasını yükselttiğini kaydetti. Genç-yaşlı, kadın-erkek, çocuk, 'herkesin gazetesi' olmayı sürdüreceklerini söyleyen Oktay,  personeline ve okuyucularına da teşekkür etti.   Doğru ve tarafsız yayıncılık ilkesiyle daha büyük heyecanla devam edeceğini ifade eden Oktay,   “Bartın Pusula Gazetesi olarak ilkeli yayın hayatından hiçbir zaman ödün vermeyerek, doğru ve objektif bir haber politikasıyla Bartın halkına kaliteli bir yayın hizmeti vermek için yola çıkıldı. EYBEY Medya’ya ait tüm yayın organlarında olduğu gibi Bartın Pusula Gazetesi’ni de doğru, tarafsız ve objektif basın yayın ilkeleriyle sürdürmeye devam edeceğiz. Şimdiden destek olan tüm Bartınlılara teşekkür ediyoruz. Ülke gündemi, siyasi, ekonomik gelişmeler ve yerel seçim döneminde de Bartın Pusula Gazetesi tarafsızlık ilkesiyle karar verme aşamalarında da etkin olacaktır. Tüm kurum ve kuruluşlarla olan uyumlu çalışma, halkı en doğru bilgilendirme çabamız devam edecektir. Halkımızın sorunlarını gündeme getirip çözüm için yetkili mercileri uyaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bartın halkına her zaman doğru haber vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bartın’ın tarihi, ekonomik şartları, ilimizde yaşayan insanların hayat tarzlarından birçok kesiti gazetemizde barındıracağız. Milli ve manevi değerlerden harmanlanarak hazırlayacağımız gazetemizi değerli okurlarımıza ve halkımıza ulaştırarak bu mutluluğu yaşayacağız.  1 Ağustos 2018 tarihinden itibaren ‘Herkesin bir Pusulası olmalı’ sloganıyla çıktığımız yolda her zaman Bartın’ın gözü, kulağı, sesi ve Pusula’sı olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

 


ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›