Kurban kesildi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü binasında düzenlenen toplantıda tüm çalışanlarına iyi çalışmalar temennisinde bulundu. Toplantı sonrası belediye tarafından yürütülen çalışmaların kazasız belasız sürmesi amacıyla dua edilerek, kurban kesildi.
Bu haber 2018-10-05 12:35:05 eklenmiş ve 217 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Taner Çetin, Erol Demirkoparanoğlu, Hasan Arınan, Belediye Meclis Üyesi Recep Çömlek, daire Müdürleri ve personel katıldı. Akın, “Tüm çalışanlarımızla kol kola kenetlenerek çalışmalarımızı başarılı bir şekilde yürütüyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizin bozulmaması, daim olması, belediye çalışmalarımızın kazasız belasız işçi kardeşlerimizle birlikte sağlıkla ve huzurla devam etmesi, nazar değmemesi amacıyla kurban kesip, dua ettik. İşçi kardeşlerimizi görev yerlerine uğurladık. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Tüm çalışanlarımıza aileleriyle birlikte sağlıklı bir yaşam diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü hizmet binasında bulunan Teknik Atölyeleri ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.

 

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›