Vali Güner ve eşinden anlamlı ziyaret

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret eden Vali Sinan Güner, “Şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz.” dedi.
Bu haber 2021-03-18 11:50:44 eklenmiş ve 168 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Vali Sinan Güner ve eşi Uzm. Dr. Beyhan Güner, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti.

 

Vali Sinan Güner, ilk olarak 1989 yılında Kırıkkale’de şehit düşen Er Ahmet Olgun’un daha sonra da 1965 yılında Erzurum’da şehit düşen Er Şehit Ali Yılancı‘nın ailelerini evlerinde ziyaret etti.

 

Ziyaretlerinde şehit aileleri ile sohbet eden Vali Güner, Kur’an Tilaveti ve yapılan duanın ardından devletin her daim şehit ailelerimize her türlü desteği verdiğini, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden tüm kahramanları rahmet, minnet ve şükranla andığını belirterek “Şehitlerin emaneti olan değerli ailelerimize sahip çıkmak, acılarını, üzüntülerini ve sorunlarını paylaşmak bizlerin üzerine düşen milli bir görev, görevin ötesinde bir vefa borcudur. Şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü münasebetiyle şehitlerimizi bir kez daha anıyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›