Bartın’da Covid-19 denetimi sürüyor

Bartın Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri Covit-19 denetimlerine devam ederken Denetimlerle ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Denetimin amacı ceza kesmenin ötesinde rehberlik etmek, kurallara uyma noktasında bir hassasiyet oluşturmaktır.” dedi.
Bu haber 2021-03-19 10:48:37 eklenmiş ve 143 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından  Covid-19 tedbirleri kapsamında bir dizi denetim gerçekleştirildi.

Denetimlerle ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlarımız maske takmalı ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda bir kez daha uyardı.

Denetimlerin amacının ceza kesmenin ötesinde rehberlik etmek ve kurallara uyma noktasında bir hassasiyet oluşturmak olduğunun altını çizen Başkan Akın, bu süreçte tüm vatandaşlara önemli sorumluluklar düştüğünü vurguladı.

Normal hayatımıza dönme sürecini hızlandırabilmek adına önlem almaya ve dikkatli olmaya devam etmemiz gerektiğini ifade eden Başkan Akın, “Tüm ekiplerimiz sahada denetimlerini sürdürüyorlar. Vatandaşlarımız maske takmalı ve sosyal mesafe kurallarına uymalılar. Kurallara uyulmadığı zaman risk ortaya çıkıyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de denetimlere aralıksız devam ediyoruz. Denetimin amacı ceza kesmenin ötesinde rehberlik etmek, kurallara uyma noktasında bir hassasiyet oluşturmaktır. Bu süreçte tüm vatandaşlarımıza önemli sorumluluklar düşüyor. Normal hayatımıza dönme sürecini hızlandırabilmek adına önlemlerimizi almaya, dikkatli olmaya devam etmeliyiz. Bugünleri el birliğiyle ve tedbirler sayesinde aşacağız” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın covit-19 denetimleri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›