Yapı malzemesi ihtiyaçlarınız için adres: ASYA Ticaret

2017 yılında kurulan ve o günden bu yana büyümeye devam eden Asya Ticaret, Bartın’da ve bölgede yapının tek adresi olma yolunda ilerliyor. Yaşanan ekonomik dalgalanmalara rağmen gelişimini tüm hızıyla sürdüren Asya Ticaret, istihdama da katkı sağlarken “Asya Yapı Market” ve “Varlık Hazır Beton” oluşumuyla da büyük bir yatırımın hayat bulmasını sağlıyor.
Bu haber 2021-03-18 09:40:37 eklenmiş ve 1241 kez görüntülenmiştir.

 

 

Krize rağmen bir büyük yatırım daha !

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Koronavirüs salgını tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’de de ekonomik sıkıntılar yaşanmasına rağmen Bartın’da ciddi yatırımlar yapıldı.

 

İş insanı Sinan Sevgilice tarafından 2017 yılında kurulan Asya Ticaret, inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe büyümesini sürdürürken ekonominin sıkıntılı sürecinde Bartın’da büyük bir yatırımın daha hayat bulmasını sağladı.

 

Pek çok işletmenin mevcut yatırımlarını durağan hale aldığı, yeni yatırım yapmaktan kaçındığı, ekonomik sıkıntılar yaşandığı dönemde de cesur kararlarıyla önemli adımlar atarak gelişmeye devam eden Asya Ticaret, Asya Yapı Market’i kurarken “Varlık Hazır Beton Santrali” oluşumunda da yatırımcı olarak yer aldı.

 

 

“Güven en büyük gücümüz oldu”

 

Her geçen gün artan personel sayısıyla istihdama da büyük destek veren Asya Ticaret Sahibi Sinan Sevgilice, “Yeni hızlı bir şekilde gelişmekte olan 4 yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satış ve pazarlama faaliyetinde bulunan  şirketimiz bu gün seçkin tedarikçi firmalarla çalışmayı ilke edinmiş, bayi seçimlerinde son derece titiz davranan ve seçkin firmalarla çalışan, büyümekte olan firmadır. Şüphesiz ki uzun yıllara dayanan bu büyüme sürecinde, güven en büyük gücümüz oldu. Şirketimizin kurumsal kültüründe kendisinin izleri son derece belirgin ve derindir. Bir aile şirketi olarak kurulan firmamız, bütün çalışanlarını, tedarikçi firmalarını birer iş ve çözüm ortağı, Asya Yapı Malzemeleri ailesinin bir ferdi olarak görmektedir. Çalışanlarımızın seçiminde, gelişen kurum kültürümüze ne kadar uygun oldukları, ne kadar hızla benimseyip sahip çıkabilecekleri, aradığımız en önemli kriterlerden birisidir.” dedi.

 

 

 

“Büyümeye devam ediyoruz”

 

Daha iyi, daha hızlı, daha güvenilir ve müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran hizmet anlayışıyla, sahip olduğu değerlerle, sosyal sorumluluklarının da farkında olarak büyümeye devam ettiklerini belirten Sevgilice, “Bu gün; Asya Yapı Malzemeleri geldiği noktada sahip olduğu değerleri koruyarak ve sahip olduğu amatör ruhtan asla vazgeçmeyerek, ilk günkü heyecan ve azimle çalışmalarını sürdürürken, günümüz gelişmelerini dikkatle analiz ederek, gereklerini yerine getirme çabası içerisindedir. Ekibimiz güncel gelişmeleri takip ederek Kurumsal Yönetim anlayışını geliştirmeye çalışmaktadır. Sizlere daha iyi, daha hızlı, daha güvenilir ve müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran hizmet anlayışımızla, sahip olduğumuz değerlerle, sosyal sorumluluklarımızın da farkında olarak büyümeye devam ediyoruz. Asya Yapı Malzemeleri isminin güven ve samimiyetle anılmasında emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, tedarikçi firmalarımıza, teşekkürü borç bilirim.” diye konuştu.

 

 

 

“Görevimiz standartların iyileştirilmesi”

 

“Misyonumuz; inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe çevre bilincine duyarlı, Türkiye’nin kaliteli ve öncü firmaları ile çalışarak sağlam, güvenilir ve yaşanılabilir binaların inşasında rol alarak insan hayatının güvence altına alınmasında etkin görev almak, sürekli büyüyen şirketimizde büyümeyi sürekli kılarak personel istihdamını arttırmak, ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlamak, toplumsal yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalar yapan sivil toplum kuruluşlarına gerekli lojistik ve ekonomik desteği vererek standartların iyileştirilmesinde görev almaktır.” diyen Sevgilice, sektörde 4 yıla yakın süredir bulunan toptan satışlarında, başta Bartın, olmak üzere Türkiye’nin inşaat ve yapı malzemelerinde seçkin markalarını bünyesinde bulunduran Asya Yapı Malzemeleri ailesi olarak kalite politikalarını da açıklayarak şöyle dedi:

 

 

“Çalışmaya ve üretmeye devam”

 

“ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem Standartlarına uygun, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyetine odaklı hizmet tarzı ile kalite düzeyini  sürekli yükseltmek için tüm çalışanlarımızın düşüncelerinden esinlenen ve onların projelerimize katılımlarını sağlayan, sürekli iyileştirmeyi ilke edinen, güvenin büyük bir sermaye olduğuna inanan ve bu sermayeyi her geçen gün arttırmayı amaçlayan, personelinin eğitmeyi ve onların da bu prensipler doğrultusunda hareket etmesini sağlayan hizmet anlayışı Kalite Politikamızdır. Bu doğrultuda çalışmaya, üretmeye ve hizmet vermeye devam edeceğiz.”

 

 

 

 

 

Son olarak da “Varlık Hazır Beton” oluşumundan bahseden Asya Ticaret Sahibi Sinan Sevgilice, “Tüm dünyayı etkileyene koronavirüs salgının yaşandığı bu dönemde Bartın’a ciddi bir yatırımı kazandırmak için güzel bir oluşum içerisine girdik. Kalaycıoğulları Grup, Yusuf Kanat- Kanat İnşaat, Hayrettin Işıkaltın-Işıklatın İnşaat, Orhan Dal-Zerda İnşaat Yapı , Turhan Karaaslan- Çotanak İnşaat, Cengiz Güneş- Güneş Hafriyat ile bir hazır beton santrali kurma kararı aldık. Bartın’da inşaat sektöründe güvenilir isimlerin bulunduğu ‘Varlık Hazır Beton’ oluşumuyla da Bartın’a yine hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

 

 

 

 

Bartın ve bölgede yapı sektörünün adresi Asya Ticaret, Yıldız Köyü ve Gürgenpınarı’nda bulunan iki büyük deposuyla da en hızlı ve ulaşılabilir hizmeti vererek büyümeye devam ediyor.

           

 

 

ETİKETLER : Bartın Asya Ticaret Asya Yapı Malzemeleri Sinan Sevgilice Asya Yapı Market Varlık Hazır Beton
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›