MHP’li Kadınlardan aşure ikramı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Kadın Kolları tarafından, Hükümet Caddesi’nde aşure etkinliği düzenlendi.
Bu haber 2018-10-02 14:40:12 eklenmiş ve 315 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Programa Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Kadın Kolları Üyeleri, teşkilat başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kadınlar ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Etkinlikte konuşan Başkan Akmaz, “Muharrem ayı sevgi ve hoşgörünün birlikte yaşandığı aylardan biri. MHP Kadın Kollarımızın düzenlediği aşure hayrında beraberiz. Allah kabul etsin. İnşallah birlik beraberliğimiz daha da güçlensin. Diyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti her zaman var olacak. Bu memleketin evlatları olarak her zaman dua ve hayırlarımızı yapacağız.” dedi. 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, “Mübarek Muharrem Ayı dolayısıyla aşure kazanları kaynadı. Kentimizin çeşitli bölgelerinde düzenlenen Aşure etkinliklerine katılmaya çalışıyoruz. Bu maneviyatı yüksek olan etkinliklere katılmaktan mutluluk duyuyorum. Partimizin Kadın Kolları Teşkilatına düzenledikleri etkinlik için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Daha sonrada edilen duaların ardından vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›