Başkan Akın, tüm öğrencilere başarılar diledi

Daha iyi şartlar altında eğitim öğretim hayatının sürdürülebilmesi için imkânlar çerçevesinde Bartın Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yaptıklarını belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ihtiyaç duyduğu her nokta okulların yanında olmaya devam edeceklerini söyleyerek ikinci dönem için eğitim camiasına başarılar diledi.
Bu haber 2021-02-16 09:43:35 eklenmiş ve 126 kez görüntülenmiştir.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ederek, tüm öğrencilere başarılar diledi.

 

Başkan Akın, mesajında “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönemine başlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyorlar. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, geleceğimizi hazırlamak başta öğretmenlerimizin ve velilerin en önemli görevidir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha iyi şartlar altında eğitim öğretim hayatlarını sürdürmeleri için bizler de imkânlarımız çerçevesinde Bartın Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapıyoruz. Okullarımızın ihtiyaç duyduğu her nokta yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tüm öğretmenlerimizin ve sevgili öğrencilerimizin aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim dönemi geçirmelerini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›