Karakaş, Muharrem İnce’ye başarılar diledi

Yeni parti hazırlığındaki Muharrem İnce’nin CHP’den istifası ile ilgili açıklamada bulunan CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, “Sayın Muharrem İnce Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde başlatıp büyüttüğü bir hareketi partileştirme boyutuna taşımıştır. Kendisine yeni yolunda başarılar dilemek istiyorum. Zamanla yaşayıp göreceğiz nasıl şekilleneceğini.” dedi.
Bu haber 2021-02-12 09:45:15 eklenmiş ve 142 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, CHP’den istifa ederek liderliğinde sürdürülen Memleket Hareketi’ni siyasi partiye dönüştüreceği, kısa sürede en az 61 ilde örgütlenerek TBMM’de İYİ Parti’den sonra en fazla milletvekiline sahip bir parti olacaklarına yönelik açıklamalarda bulunan Muharrem İnce ile ilgili açıklamada bulundu.

 

Karakaş, İnce’nin istifasını açıkladığı basın toplantısındaki partisine yönelik eleştirilerin ve kullandığı ifadelerin tüm CHP’lileri olduğu gibi kendisini de üzdüğünü söyledi. Kamuoyu önünde bunlara yorum yapmanın ve cevap vermenin doğru olmadığını düşündüğünü ifade eden Karakaş, “Sayın Muharrem İnce Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde başlatıp büyüttüğü bir hareketi partileştirme boyutuna taşımıştır. Ne Muharrem İnce’nin istifası ne de diğer 3 milletvekilinin istifası son olacaktır. Çünkü bunlar siyasi partilerde ilk kez görülen şeyler değildir. Daha önce de olmuştur, bundan sonra da olabilir. Bunların tartışılmasının doğru olduğunu düşünmüyorum. Muharrem İnce Cumhuriyet Halk Partisi’nin yetiştirdiği bizim bir değerimizdir. Milletvekilliğimizi, Grup Başkan Vekilliğimizi ve hatta Cumhurbaşkanlığı adaylığımızı yapmıştır. Bu vesile ile kendisine yeni yolunda başarılar dilemek istiyorum. Zamanla yaşayıp göreceğiz nasıl şekilleneceğiniz.” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş Muharrem İnce istifa
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›