14 Şubat Sevgililer Günü’nde en güzel hediyeler Anıl Accessories’te

Bartın’da Hükümet Caddesi’nde hizmet veren Anıl Takı ve Aksesuar, yaklaşan 14 Şubat öncesince birbirinden güzel takı ve aksesuarlar ile Sevgililer Günü’ne hazır…
Bu haber 2021-02-11 12:26:50 eklenmiş ve 464 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Anıl ve Gözde Kahraman tarafından Bartın’da yaklaşık 1 yıldır hizmet veren Anıl Accessories (Takı ve Aksesuar), 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde tüm hazırlıklarını tamamladı.

Sevgililer Gününe özel birbirinden şık takı ve aksesuarlar ile hazır olduklarını ifade eden Gözde Kahraman, “Sevdiklerini bu güzel günde sevindirmek isteyenler, sevgisini bir hediyeyle göstermek isteyenler için biz hazırız” dedi.

 

 

 

 

 

 

Her bütçeye uygun modeller mevcut

 

Sevgililer gününe özel her bütçeye ve her zevke uygun modellerin olduğunu ifade eden Kahraman, “Bu güzel günde sevdiğini sevindirmek isteyenler için her bütçeye uygun modellerimiz mevcuttur. Garantili gümüş ve çelik tektaş yüzüklerimiz, kadın ve erkek zincir kolyelerimiz 14 Şubat için hazır. Tespih modellerimiz de mevcut, tespihlerde en çok tercih edilen model kehbibar taşı oluyor. Sadece Sevgililer Gününe özel değil her zaman  tespihleri kişiselleştiriyoruz. Yani tespihleri isim harf gibi kişiye özel tasarım yapıyoruz. Biz bir de bu sevgililer gününde sevdiğine özel bir hediye etmek isteyenler için saat alan müşterilerimizin saatlerini de özelleştiriyoruz. Sevdiğine en güzel ve en özel hediyeyi seçmek isteyenleri Hükümet Caddesi’nde bulunan dükkanımıza bekliyoruz.” dedi.

Kahraman sözlerinin devamında, “Pandemiden dolayı bu sene Sevgililer Günü nasıl geçecek inanın biz de bilmiyoruz ama biz Anıl Aksesuar olarak bütün  hazırlığımızı yaptık. Sevgililer Gününde sevdiğine güzel bir sürpriz yapmak isteyenler için Cuma günü akşam 19.30’a kadar açık olacağız” diye konuştu.

 

Ne alsam diye düşünenler!

 

Sevdiğimiz birine bir hediye seçmek hiçbir zaman kolay bir iş olmamıştır ancak özel günlerde bu durum biraz daha zor bir hal alıyor. Biz de Bartın Pusula Gazetesi olarak Sevgililer Günü’nde “ne alacağım” telaşesi yaşayanların imdadına koşmaya geldik. Sevgililer Günü’nde kadınları etkileyecek hediyeleri sizler için derledik.

*Kadınların kuşkusuz en vazgeçemedikleri ve en beğendikleri hediyeler arasında takılar gelmektedir. Eşiniz veya sevgilinizin için şık takılar alabilirsiniz. Kolyeler, bileklikler, küpeler, yüzükler ve setler kadınlara oldukça cazip gelmektedir. Ayrıca zarif bir takıyla yalnızca kadınları değil herkesi etkileyebileceğinizi asla unutmayın.

*Kolye ve bileklikler gibi takılardan sonra kadınların en çok sevdikleri takı ise elbette ki yüzüklerdir. Son dönemlerin favori yüzüğü olan baget yüzük pek çok kadının kalbini fethetmeye yetecek bir hediyedir. Baget yüzüklerin gümüş olanları olduğu gibi altın olanları da vardır.

*Madem takılardan konuştuk o halde bilekte şık duracak saati de göz önünde bulundurun deriz.

*Bir de son dönemde el çantalarının ne kadar popüler olduğunu düşünürsek bu çantalar iyi bir seçenek olabilir. Ama siz yine de popülerlikten önce sevdiğinizin zevkine öncelik verin.

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Anıl Accessories Anıl Kahraman Gözde Kahraman Sevgililer Günü 14 Şubat hediye kolye küpe bileklik yüzük
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›