Karavanpark yaz sezonuna hazır olacak!

Kültür Turizm Komisyonu üyeleriyle birlikte İnkumu’nda yapılması planlanan otopark ve karavanpark alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Her yaz mevsiminde binlerce vatandaşımızı ağırladığımız İnkumu Tatil Beldemizde oluşabilecek park alanı sıkıntısını önlemek amacıyla bazı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda da yeni park alanları yaratmak ve mevcut park alanlarımızın kapasitesini artırmak üzere çalışmalar yapıyoruz. Allah nasip ederse önümüzdeki yaz sezona bu çalışmalarımızı yetiştireceğiz” dedi.
Bu haber 2021-02-09 14:34:16 eklenmiş ve 160 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İnkumu Tatil beldesinde yapılması planlanan otopark ve karavanpark alanlarıyla ilgili incelemelerde bulundu.

 

Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kömeç, Necmi Balık ve Bartın Belediye Meclisi Kültür Turizm Komisyonu Üyeleri’nde katılımı ile gerçekleşen incelemede İnkumu Tatil beldesinde yapılması planlanan otopark ve karavanpark alanları gezildi.

 

Bu bölgelerde yapılması planlanan çalışmalar hakkında komisyon üyeleri ile fikir alışverişlerinde bulunan Akın ayrıca sezon öncesi yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, “Her yaz mevsiminde binlerce vatandaşımızı ağırladığımız İnkumu Tatil Beldemizde oluşabilecek park alanı sıkıntısını önlemek amacıyla bazı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda da yeni park alanları yaratmak ve mevcut park alanlarımızın kapasitesini artırmak üzere çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca ülkemizde her geçen gün artan karavan turizmini İnkumu Tatil Beldemizde de yaşatmak amacındayız. Tatil için karavanları ile bölgemize gelen turistleri en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Bu amaçla da tatil beldemize karavanpark kazandırmak istiyoruz. Belediye Başkan Yardımcılarımız Ahmet Kömeç, Necmi Balık ve Bartın Belediye Meclisi Kültür Turizm Komisyonu Üyelerimizin katılımı hem otopark çalışmalarımız ile hem de karavanpark alanı ile ilgili incelemede bulunduk. Allah nasip ederse önümüzdeki yaz sezona bu çalışmalarımızı yetiştireceğiz” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın İnkumu karavanpark Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›