Gören: “Bartın TSO pandemi sürecinde sınıfta kaldı”

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan veya paket servis ile çalışan esnafın iflasın eşiğinde olduğunu belirten DEVA Partisi Bartın İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Gören, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nın pandemi sürecinde sınıfta kaldığını söyledi. Gören, “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası bu zor süreçte esnafın yanında durmadı” dedi.
Bu haber 2021-02-08 12:51:29 eklenmiş ve 185 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Deva Partisi Bartın İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Gören, esnafın maliyetleri karşılamakta zorlandığını belirtirken, sürecin daha da kötüleşeceğini belirtti.

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan veya paket servis ile çalışan esnafın iflasın eşiğinde olduğunu belirten DEVA Partisi Bartın İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Gören, “Pandemiden bu yana gelir kayıpları yaşayan binlerce esnaf, kredilerle ayakta durmaya çalışıyor. Esnafın ne cebinde parası kaldı ne de yeniden kredi alacak bir güvencesi. Esnaflar maliyeti karşılamakta zorlandıklarını, dükkânlarını kapatmakla karşı karşıya olduklarını ve sürecin daha da kötüleşeceğini düşündüklerini söylüyorlar. DEVA Partisi, esnafın içinde bulunduğu maddi sıkıntıları, sorunları biliyoruz.  Esnafımızın derdi bizim de derdimizdir. Ama herkesin içi rahat olsun. Sorunlarınızın çözümü için projelerimiz hazır. Ziyaretlerimizde görüştüğümüz vatandaşlarımız, Genel Başkanımız Ali Babacan‘ın onları bu dar boğazdan çıkaracağına inandığını ve Sayın Babacan‘a güvendiğini ifade ediyor” dedi.

 

“Bu zor süreçte esnafın yanında durmadı”

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nın pandemi sürecinde sınıfta kaldığını belirten Gören, “Pandemi süreci başladıktan sonra oda yönetimi içinde barındığı üyeler için hiçbir fedakarlıkta bulunmadı. Özellikle bu pandemi sürecinde ticaret ve sanayi odası resmen sınıfta kaldı. Sadece sınıfta değil enkazın altına kaldı.  Pandemi döneminden önce esnafa ziyaret gidiliyordu fakat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu pandemi döneminden sonra esnafın yanında durmadı. Esnaf dar boğazdan geçiyor. Yönetim Kurulunun bu dönemde eskisinden daha çok esnafın yanında durması gerekiyordu. Maalesef bunu göremedik. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası bu zor süreçte esnafın yanında durmadı” diye konuştu.

 

 

ETİKETLER : Bartın DEVA Partisi Yusuf Gören Bartın TSO pandemi
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›