Akın, Hendekyanı esnafını ziyaret etti

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Hendekyanı Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaflara işlerinde bol kazanç temennisinde bulunan Akın, karşılaştığı vatandaşların hal ve hatırlarını sorup sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallara uymaları konusunda duyarlı olmalarını da isterken “Her zaman vatandaşlarımızı ziyaret edip, talep ve önerilerini dinliyoruz.” dedi.
Bu haber 2021-02-05 16:44:49 eklenmiş ve 148 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Bartın Belediye Başkan Yardımcıları Necmi Balık ve Ahmet Kömeç ile Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte Hendekyanı Caddesi’nde faaliyette bulunan esnafları ziyaret etti.

Esnaflara işlerinde bol kazanç temennisinde bulunan Akın, karşılaştığı vatandaşların hal ve hatırlarını sorup sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallara uymaları konusunda duyarlı olmalarını istedi.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Her zaman vatandaşlarımızı ziyaret edip, talep ve önerilerini dinliyoruz. Bu kapsamda da Hendekyanı Caddesi’nde ticaret hayatlarına devam eden esnaf dostlarımızı ziyaret ettik. Dostlarımızın talep ve önerilerini dinlerken belediye çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Ayrıca esnaflarımızdan ilimizde virüs vakasının azaldığı bugünlerde tedbir kurallarına uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini istedik. Tüm esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Semt pazarı esnafını da es geçmedi

 

Başkan Akın, Hendekyanı Semt Pazarı esnafını da unutmadı. Esnafla sohbet eden Akın, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Akın, “Vatandaşlarımızın kendi ürettikleri ürünleri, aile ekonomilerine katkı sunma amacıyla satış yapan Hendekyanı Semt Pazarı esnafımızı ziyaret ettik. Kendi ürettikleri ürünleri satışını yapan pazaryeri esnafınızla sohbet ederek işlerinde bol kazançlar diledik. Esnaflarımızın talep ve önerini dinledik. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilgili bilgiler verdik” diye konuştu.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Hendekyanı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›