HER MEVSİM GÜZELSİN BARTIN

Doğup, büyüdüğü ve yaşadığı Bartın’ın kar manzaralarından oluşan fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, herkese “her mevsim güzelsin Bartın” dedirtti.
Bu haber 2021-01-23 14:40:15 eklenmiş ve 157 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, doğup, büyüdüğü ve yaşadığı Bartın’ın kar manzaralarından oluşan fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak, Bartın’ın görünür güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamasında, Bartın’ın her mevsim güzel olduğu vurgusunu yaptı. Başkan Akın, “Köklü tarihi, doğası, yeşili ve mavisiyle, ormanları, bitki örtüsü, Bartın’a has mimari yapısı olan Bartın Evleri’yle Karadeniz’in incisi konumunda olan güzel şehrimize her renk ve her mevsim çok yakışıyor. Yaz-kış demeden yerli-yabancı turistlerin ilgisini çeken Bartın, milli parkıyla, şelaleleri ve mavi bayrak adayı sahiliyle ülkemizin doğa harikası konumdadır. Böyle bir şehirde doğup, büyümek, yaşamak ve halkına hizmet etmek gururumuzdur. Şehrimizin güzelliklerini her fırsatta görünür kılmak önceliklerimiz arasındadır. Yoğun kar yağışıyla ortaya çıkan manzaralar ise insanı bir kez daha Bartın’a hayran bırakmaya yetiyor” dedi. 

 

“Kar yağışı berekettir”

 

Belediye Başkanı Akın, “Geçtiğimiz hafta başlayan ve kentimizde etkili olan kar yağışı esnasında ve sonrasında çalışmalarımız başarılı bir şekilde sürdürüldü. Bir yandan karın kentimizde oluşturduğu güzel manzaralara şahit olurken, bir yandan yol, kaldırım açma, sonrasında kar kaldırma çalışmalarımızı yaptık. Kar gibi yağış şekilleri su kaynaklarımız açısından önem arz etmekte. Yaşanabilecek olası kuraklığa karşı çok büyük ölçüde katkı sunan kar yağışı bereketiyle geldi. İnşallah yaz aylarında su ile ilgili sorunumuz olmayacak” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın kar manzaraları
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›