TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI DEĞERLENDİRİLDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş ve sendika temsilcilerini makamında ağırladı. Ziyarette Bartın Belediyesi bünyesinde çalışan kadrolu işlerin toplu iş sözleşmesi taslağı üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.
Bu haber 2021-01-14 15:32:43 eklenmiş ve 172 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş, Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Gazek, İşçi Temsilcisi Sedat Karpuz, Sendika İl Disiplin Kurulu Üyesi Derya Düzoğlu, İşyeri Temsilcisi Cafer Karakaya, İşçi Temsilcileri Turgay Karatoprak, Bünyamin Özgüroğlu, Erhan Kırkaç, Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü personeli Burak Kirenci’yi makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Bartın Belediyesi bünyesinde çalışan kadrolu işlerin toplu iş sözleşmesi taslağı üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

 

“Sürecin Hayırlı Uğurlu Olmasını Diliyorum”

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Belediye bünyemizde çalışan kadrolu işçilerimizin toplu iş sözleşmesi taslağı ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca KHK ile taşerondan belediye bünyesindeki şirkete geçen işçiler ile ilgili toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladık. Personelimizin ekonomik ve sosyal hakları konusunda en iyi kararları almak amacıyla Belediye-İş Sendikası ile sözleşme taslağı hakkında değerlendirmelerde bulunduk. İşçimizin sıkıntısız ve mutlu şekilde çalışmasını istiyoruz. Personelimizin haklarının korunması ve çalışarak hak ettikleri imkânlara sahip olmaları bizim için çok önemli. Sürecin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın toplu sözleşme
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›