2020 YILINDA 21 BİN 796 TON ASFALT KULLANILDI

Bartın Belediyesi, 2020’de şehir merkezinin dört bir tarafında yoğun bir altyapı ve üstyapı faaliyeti yürüterek kenti adeta bir şantiyeye çevirdi.
Bu haber 2021-01-15 15:25:43 eklenmiş ve 216 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında 7/24 esasıyla çalışıp gece gündüz hizmet veren Bartın Belediyesi, 2020 yılında çok sayıda projeyi hayata geçirirken, yol ve ulaşım anlamında da çalışmalarına hız kazandırmaya devam etti. Belediye ekipleri, 2020 yılı içerisinde kent merkezinde yaptığı yol çalışmalarında 21.796 ton asfalt kullandı. Bir yıllık süre içerisinde hava koşullarını da iyi değerlendirip yaz-kış aralıksız çalışarak sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması gerçekleştiren ekipler, deforme olan ve zamanla aşınan yolların bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdü. Bu kapsamda da 2020 yılında şehir merkezinde 80.140 m2 yol sıcak asfalt ile 35.690 m2 yol da sathi kaplama asfalt ile düzenlendi.

 

 

“Şehrimiz İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz”

 

 

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Bartın Belediyesi olarak alt yapısı ve üst yapısıyla, havası ve çevresiyle sorunsuz bir kent oluşturmak ve kentte yaşam kalitesini artırmak adına üzerimize ne düşerse yapıyoruz. Yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarımıza 2020 yılında da tüm hızıyla devam ettik.  Birçok caddemizin yolunu yeniden düzenledik. Çeşitli inşaat faaliyetleri ve diğer kurumların alt yapı hizmetleri dolayısıyla hasar gören noktaların bakım ve onarımını yaptık. Hasara uğramış kaldırımları da sorunsuz hale getirdik. Bu anlamda mahallelerimizi sorunsuz yol ve kaldırımlara kavuşturmak üzere, hafta sonları dâhil geç saatlere kadar çalıştık. Bu çalışmalarda görev alan personelimize teşekkür ediyorum. İnşallah 2021 yılında da aynı şekilde çalışmalarımız program dahilinde devam edecek” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın yol çalışması asfalt
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›